Bancuri
Cred ca e mai degraba o campanie bine gandita si care iti ramane in memorie dupa ce ai luat contact cu ea, indiferent de canalul pe care e transmisa ( aici o masina expusa, insa stiu ca vazusem mai demult un pliant cu aceeasi chestie).
Nu vad de ce s-ar incadra la bancuri, poate doar prin prisma faptului ca pe la noi se obisnuieste ca lucrurile bine facute sa fie luate in deradere.
Nu vad de ce s-ar incadra la bancuri, poate doar prin prisma faptului ca pe la noi se obisnuieste ca lucrurile bine facute sa fie luate in deradere.
Salut!
Am pus poza aici pentru ca desi face referire la o chestiune extrem de serioasa, are si o parte amuzanta si un topic mai adegvat nu am gasit. Crearea unui topic nou pentru o poza nu mi s-a parut cea mai buna idee si din experienta altor topicuri mai mult sau mai putin interesante, am constata ca o notificare in categoria aceasta, are mai multi vizitatori ca un topic nou.
Multumesc!
Am pus poza aici pentru ca desi face referire la o chestiune extrem de serioasa, are si o parte amuzanta si un topic mai adegvat nu am gasit. Crearea unui topic nou pentru o poza nu mi s-a parut cea mai buna idee si din experienta altor topicuri mai mult sau mai putin interesante, am constata ca o notificare in categoria aceasta, are mai multi vizitatori ca un topic nou.
Multumesc!
QUOTE (volint @ Apr 30 2012, 07:00 PM) In ultimii ani singurele lucruri bine facute la noi sunt... bancurile???
In cazul in care nu te-ai prins, vorbeam strict despre proiectul de mai sus, care cel putin in viziunea mea, eu fiind unul din multii soferi romani - adica fac parte din publicul lui tinta, a fost unul de succes prin simplul fapt ca a reusit sa creeze o imagine care mi-a ramas in memorie asociata cu scopul acestuia: nu te urca baut la volan.
In rest, chiar m-as bucura sa vad ca se face misto de felul in care se asfalteaza sau se deszapezeste pe plaiurile mioritice, ca sa nu mai aducem in discutie alte treburi administrative.
De-acum cred ca ar fi momentul sa revenim ontopic.
In cazul in care nu te-ai prins, vorbeam strict despre proiectul de mai sus, care cel putin in viziunea mea, eu fiind unul din multii soferi romani - adica fac parte din publicul lui tinta, a fost unul de succes prin simplul fapt ca a reusit sa creeze o imagine care mi-a ramas in memorie asociata cu scopul acestuia: nu te urca baut la volan.
In rest, chiar m-as bucura sa vad ca se face misto de felul in care se asfalteaza sau se deszapezeste pe plaiurile mioritice, ca sa nu mai aducem in discutie alte treburi administrative.
De-acum cred ca ar fi momentul sa revenim ontopic.
Un hoț intră ?ntr-o casă și se apucă de furat. Fură el c?t fură, ?nsă la un moment dat aude o voce:
- Iisus te privește!
Se uită el ?n jur, nu vede nimic. Mai fură ce fură, și aude iar:
- Iisus te privește!
Se uită mai bine și vede ?ntr-un colț un papagal:
- Ce vrei papagalule?
- Eu sunt Moise, iar Iisus te privește, răspunde pasărea!
- Ce dobitoc și-a botezat papagalul Moise?
Papagalul răspunde calm:
- Tot acela care și-a botezat rottweiler-ul Iisus...
- Iisus te privește!
Se uită el ?n jur, nu vede nimic. Mai fură ce fură, și aude iar:
- Iisus te privește!
Se uită mai bine și vede ?ntr-un colț un papagal:
- Ce vrei papagalule?
- Eu sunt Moise, iar Iisus te privește, răspunde pasărea!
- Ce dobitoc și-a botezat papagalul Moise?
Papagalul răspunde calm:
- Tot acela care și-a botezat rottweiler-ul Iisus...
- shadow2blade
- EVO I