Bancuri

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
andrei

Mesaj de andrei » Vin Noi 23, 2007 6:33 pm

“Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an, asa ca ne-am decis sa ne casatorim.

Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu exista cuvantul sutien, darmite in garderoba ei. Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.

Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.

Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.

Mi-a spus ca merge la ea in dormitor, iar daca doresc un ultim salbatic “zbor” nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.

Am stat asa cateva momente, apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.

Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si mi-a spus: “Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!””

Morala:
Intotdeauna pastreaza prezervativele in masina…

Ady
EVO I

Mesaj de Ady » Vin Noi 23, 2007 8:55 pm

kinevel
EVO I

Mesaj de kinevel » Dum Noi 25, 2007 3:58 am

I: Cum a scapat bula de SIDA ?
R: A murit de cancer.

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Lun Noi 26, 2007 12:35 pm

Sotia unui tip naste o fetita si spre mirarea lui fetita se naste negresa, ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san a dat-o la o negresa sa suga si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor
explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune:

Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou ...

sabin
EVO I

Mesaj de sabin » Lun Noi 26, 2007 2:24 pm

Intr-o dimineata un rus se trezeste si iese pe balcon...mare i-a fost mirarea, pe strada numai tancuri fluturand steagul Americii, soldati cu uniforme americane....rusul fericit exclama:
- Freedom! Freeeedom! Freeeeeeedom!
Din tanc iese un tanchist, se uita la rusul care era in extaz si ii zice:
- Niet freedom! Haloween!

andrei

Mesaj de andrei » Mar Noi 27, 2007 2:17 pm

O femeie apreciaza compania unui barbat, mai ales daca acel barbat e proprietarul companiei!

andrei

Mesaj de andrei » Joi Noi 29, 2007 4:38 pm

O trupa de politisti se aduna in jurul sefului.
- Atentie, baieti! La 11:48 incepem operatiunea! Pentru cei care au ceas cu afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada!

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Joi Noi 29, 2007 6:15 pm

mihaela75
EVO I

Mesaj de mihaela75 » Vin Noi 30, 2007 12:23 am

Doi politisti intra intr-o librarie. Dupa citeva momente de ezitare, vinzatoarea ii intreaba:
- Ce-i baieti, ploua afara?

Scrisori (autentice) ale copiilor catre Dumnezeu

"Draga Dumnezeule! Daca esti atent duminica in Biserica, iti arat pantofii mei cei noi."
"Dumnezeu! Vreau sa traiesc 900 de ani, ca tipul acela din Biblie."
"Niciodata n-as fi crezut ca movul se potriveste cu portocaliul, pana ce n-am vazut apusul de soare, ce ai facut marti seara. A fost tare misto..."
"La scoala de duminica ni s-a explicat ce si cate faci. Cine-ti face treaba cand esti in concediu?"
"De unde ai aflat ca tu esti Dumnezeu?"
"Pentru balul mascat vreau sa ma imbrac in drac. Nu-i bai, nu?"
"Tu chiar asa ai proiectat girafa, sau din greseala a iesit asa?"
"De ce lasi oameni sa moara si tot faci altii in loc? N-ar fi mai simplu sa-i lasi in viata pe astia?"
"Dumnezeule! Ca ai facut mai multe religii, e OK, dar cum de nu le incurci intre ele?"
"Tu stii despre lucruri, inainte sa fie inventate?"
"Bunicul a spus ca Tu deja erai cand a fost el copil. Cat de vechi esti?"
"Iti multumesc pentru fratior, dar eu m-am rugat pentru un catel."
"Cat timp am fost in vacanta, tot timpul a plouat si taticul a fost tare nervos si a spus niste lucruri despre Tine ...dar te rog sa nu-i faci rau!"
"Te rog sa-mi trimiti un ponei. Pana acum nu ti-am cerut nimic. Poti verifica."
"Cum se poate ca pe vremuri atatea minuni ai facut si acum nu-i nici una? Cum se poate, ca in ultima vreme n-ai inventat nici un animal nou? Sunt numai acelea vechi."
"Doamne, Te rog, sa mai pui o sarbatoare intre Craciun si Paste!"
"Poate Cain si Abel nu s-ar fi omorit, daca aveau camere separate. La noi, cu frate-meu functioneaza..."
"Pun pariu ca e foarte greu sa iubesti pe toti de pe pamant. Noi suntem doar patru in familie si nu merge."

andrei

Mesaj de andrei » Vin Noi 30, 2007 12:40 pm

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”