Discutii libere
Asa e...mai gasesti si critici dure la adresa unor masini facute in care s-au bagat clar in jur de 10.000 EURO...poate mai mult....ca nu ar fi bine facut body-ul ...sau ce culoare e asta....Ia sa-i vad eu dand cate 500 - 600 de euro din buzunarul propriu in fiecare luna pe diverse lucruri relativ marunte pentru masina ta pe care vrei sa o faci sa arate exact asa cum visezi.
Oricum pe 4 tuning atata timp cat dai ban celor care au ceva de spus la adresa "conducerii" si au si dreptate, dar nu dai ban copiilor care cica isi cumpara ba 350 Z ba porsche...rahatul se va inmulti si va mirosi din ce in ce mai tare
Oricum pe 4 tuning atata timp cat dai ban celor care au ceva de spus la adresa "conducerii" si au si dreptate, dar nu dai ban copiilor care cica isi cumpara ba 350 Z ba porsche...rahatul se va inmulti si va mirosi din ce in ce mai tare
Cata dreptate avetzi, mai ales cu aia 500-600 euro pe luna destinatzi clar mashinii ca uneori se ajunge si la 1000.
Dar mai e ceva mishto in treaba asta - satisfactzia din semafor cand baiatul lu tata, cu BMW sau mai stiu eu ce avion, se uita la mashina ta net inferioara ca pretz dar cu mult mai multa personalitate decat a lui !!! :twisted:
Dar mai e ceva mishto in treaba asta - satisfactzia din semafor cand baiatul lu tata, cu BMW sau mai stiu eu ce avion, se uita la mashina ta net inferioara ca pretz dar cu mult mai multa personalitate decat a lui !!! :twisted:
- Andrei Suzuki
- EVO I
- Andrei Suzuki
- EVO I
Multumesc, multumesc. Nu m-am dat la fund, doar am fost plecat in prima parte a zilei. In posta nu am incredere, o sa ajunga sparta, in schimb ma pot revansa pe la sfarsitul lui August, cand, dupa calculele mele voi fi din nou in Bucuresti.
Pana atunci:
Si pentru soferi:
Va multumesc inca o data pentru urari. :oops:
Pana atunci:
Si pentru soferi:
Va multumesc inca o data pentru urari. :oops: