Evo 9=21.000?,merita?

La un pahar de vorba..
Scrie răspuns
COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Iun 10, 2010 4:53 pm

hai sa stam stramb sa judecam drept.
masina poate avea mici hibe, adecvate varstei si numarului de km, dar mai ales daca acele hibe reflecta si pretul, atunci masina merita luata.
si aici ma refeream la chestii gen: revopsire, semne de pietre pe capota/bara, etc, o mica indoitura ici colo.
daca omul vine si aici si accepta si orice test.....eu zic ca e prea bine. tu trebuie doar sa te asiguri ca in ziua respectiva ii poti face "orice" test, sa te poti lamuri ce si cum cu masina. daca structural e ok, motorul e ok...nu are rost sa te legi de vreo bucsa, stergatoare uzate, vreun bec ars sau mai stiu eu ce.
iar faptul ca omu e dispus sa vina....cine stie, poate are si alte combinatii pe aici.

shadow2blade
EVO I

Mesaj de shadow2blade » Joi Iun 10, 2010 5:10 pm

Spor in achizitionare. Pana la urma daca dispui de bani si iti permiti sa o si intrerii dupa achizitionare, eu zic ca o poti lua. Multa bafta in a face alegerea corecta.

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Joi Iun 10, 2010 5:19 pm

Da , masinuta faina , dar , parerea mea : am gasit o masina in Belgia si vreau sa o cumpar si vine ala cu masina sa o vad si accepta orice test . Cat de adevarat este ? Nici macar disperat sa fi si tot nu faci o asemenea deplasare. Repet , parerea mea .

Tine-ne te rog la curent cu ce se intampla , pentru ca , in orice poveste exista si un final fericit

Ionel007
EVO I

Mesaj de Ionel007 » Joi Iun 10, 2010 5:43 pm

El a spus ca vine da pentru "some reward".

magnex265
EVO I

Mesaj de magnex265 » Joi Iun 10, 2010 6:25 pm

Some reward e un fel de a spune , is a metter of speach. La noi se traduce, in mai toate cazurile, contra cost!

COObra
EVO I

Mesaj de COObra » Joi Iun 10, 2010 9:29 pm

pai, sa zica pretul dupa care vezi daca se merita. exemplu - cere 300 euro. se merita sa "arunci" 300 euroi dar sa fii sigur ca iti iei masina dorita si in starea dorita (atentie ca nu vorbim de vreun matiz). eu zic ca se merita. daca cere vreo 1500 de euroi....atunci parca nu se mai merita. in cazul asta poti sa plusezi la masina. an mai bun, km mai putini, etc.

moro
EVO I

Mesaj de moro » Joi Iun 10, 2010 10:32 pm

Masina arata intr-un mare fel. Daca as avea bani, daca ar corespunde d.p.d.v. tehnic si daca omul ar veni in Romanica sa o aduca...eu as lua-o. Dar mi-e teama sa nu cumva sa se arunce la acel "some reward"...ca sa nu spun ca mi-e si mai teama sa nu fie tzepar (cum spunea cix).

Nu vreau sa fac reclama si nu am nici un interes in cauza si este o diferenta de 19000 km rulati intre masini, dar nu ar fi mai simplu si mai sigur aici?

Ionel007
EVO I

Mesaj de Ionel007 » Vin Iun 11, 2010 12:06 pm

am vazut-o pe auto... nu imi place cum arata motorul

Jeff

Mesaj de Jeff » Vin Iun 11, 2010 12:19 pm

Nu te lua numai dupa aspect, o cosmetica buna poate ascunde defecte. Daca te uiti la motorul meu te crucesti, de nespalat ce e - dar am grija de el, revizii la 3-4000km, ulei Motul de curse, performante serioase si constante, fara reparatii. Nu-l cunosc pe colegul asap, dar zic ca nu strica sa va intalniti, sa mergeti cu masina la un mecanic de-al tau, sa o testezi, sa o conduci. E totusi inmatriculata la noi, vanzatorul e disponibil etc.

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Iun 11, 2010 12:23 pm

Incredibil. Lumea mai cumpara masini dupa motoare faine? Curate? Si pe cat posibil sa aiba cat mai multe furtune albastre si piese de aluminiu in toate culorile racing posibile?

Gizas craist.

Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”