Caut O Persoana Din Pitesti
Stiind ca lumea este "buna" la suflet in zilele noastre si fiind pasionat de Lancer Evolution (mai ales EVO X) am pentru unii un tupeu nesimtit sa intreb daca ma poate duce si pe mine cineva intr-o mica plimbare cu una din modelele EVO. Doar ca locuiesc in Pitesti si deci apelez mai mult la pitesteni.
- Fişiere ataşate
-
- japanese_tuning_kit_for_lancer_evo_x_2950_1.jpg (137.71 KiB) Vizualizat de 5044 ori
Vrei sa faci un test sau pura curiozitate ?
Sa stii ca o sa fie scump kilometru'
Si eu vreau sa ma plimbe un posesor de lancer evolution 2008 cu ceva experienta la volanu lui , sa vad diferenta si mai ales comportamentul in modul sport .
E un tip cu un evo pe aici , trec des pe langa el , dar de fiecare data nu am dat de proprietar sa stam putin de vorba ...
Sa stii ca o sa fie scump kilometru'
Si eu vreau sa ma plimbe un posesor de lancer evolution 2008 cu ceva experienta la volanu lui , sa vad diferenta si mai ales comportamentul in modul sport .
E un tip cu un evo pe aici , trec des pe langa el , dar de fiecare data nu am dat de proprietar sa stam putin de vorba ...