Salutare, am Lancer 2009 iar de 2 zile nu imi mai functioneaza telecomanda..ledul se aprinde insa nu incuie/descuie portierele. Am schimbat bateria cu una noua cu aleleasi specificatii, dar..nimic. dupa ce apas un buton, ledul se aprinde de 25de ori dar cu niciun efect..
Si.. din cheie nu imi functioneaza nici inchiderea centralizata.Nu stiu daca inainte functiona dar acum am remarcat și e foarte incomod.
A mai pățit cineva?
Probleme Telecomandă/inchidere Centralizata
AM REZOLVAT!!
dupa ce mai multi electronisti de la centre de copiat chei ( auchan, cuza voda,chitila, rahova) mi-au spus ca nu ce sa ii faca, ca e cipul bulit si tb sa merg la reprezentata (unde am auzit ca ar fi 680lei cheia) am desfacut cipul si am curatat cu spirt si tampon demachiant..si dupa ce s-a uscat spirtul..SURPRIZA..telecomanda functioneaza normal! probabi intrase saliva de cand s-a jucat fii'mea cu cheia
dupa ce mai multi electronisti de la centre de copiat chei ( auchan, cuza voda,chitila, rahova) mi-au spus ca nu ce sa ii faca, ca e cipul bulit si tb sa merg la reprezentata (unde am auzit ca ar fi 680lei cheia) am desfacut cipul si am curatat cu spirt si tampon demachiant..si dupa ce s-a uscat spirtul..SURPRIZA..telecomanda functioneaza normal! probabi intrase saliva de cand s-a jucat fii'mea cu cheia
- GenuLozneanu
- EVO I