Starea Drumurilor
- ciprian_dobretrifan
- EVO I
- diablo_666
- EVO I
Drumul este prost de la Drobeta pana cand parasesti drumul european la Orsova. Dupa aceea este in general destul de bun, cu multe portiuni de foarte bun. Totusi, asfaltarea nu este terminata pe tot traseul, astfel ca pana la Oravita vei gasi portiuni de pietris pe aproximativ 10-15 km cumulat. Mai este destul de gaurit pe serpentinele de dupa Moldova Noua. Ultima portiune, Moravita-Timisoara este foarte buna.
- metal_militia
- EVO I
Constanta - Bucuresti - Brasov - Sighisoara - Tg Mures - Reghin - Ibanesti Padure (nu cred ca exista alta varianta). Dinspre Gheorghieni nu are rost sa te bagi ca iti rupi masina.
Pana la Tg Mures ai numai drum bun. Intre Tg Mures si Reghin era un pic saltaret (fara sa rupi masina), in cazul in care nu a fost reparat in ultimul an. Iar Reghin - Ibanesti e accesibil. E asfaltat, poate un pic stricat, dar merge.
Daca ai vreme de plimbare poti sa mergi si mai sus inspre Lapusna. Sunt peisaje foarte faine, iar daca te urci si pe dealuri si ai camera la tine poti sa faci poze foarte reusite
Drum bun.
Pana la Tg Mures ai numai drum bun. Intre Tg Mures si Reghin era un pic saltaret (fara sa rupi masina), in cazul in care nu a fost reparat in ultimul an. Iar Reghin - Ibanesti e accesibil. E asfaltat, poate un pic stricat, dar merge.
Daca ai vreme de plimbare poti sa mergi si mai sus inspre Lapusna. Sunt peisaje foarte faine, iar daca te urci si pe dealuri si ai camera la tine poti sa faci poze foarte reusite
Drum bun.
- metal_militia
- EVO I
Multumesc mult cix! Asa ma gandeam si eu, stiam ca e drumul prost pe Gheorgheni, dar am zis sa intreb pe cineva care a mai fost.
Nu e pentru mine, e pentru taicamiu care pleaca cu tancul de Octavia, dar totusi sa nu o rupa. Anul trecut am fost si eu cu Lancer-ul si l-am nenorocit prin munti, toti fugeau cu Skode, Megane-uri si alte din astea si eu faceam slalom cu 50km/h
Nu e pentru mine, e pentru taicamiu care pleaca cu tancul de Octavia, dar totusi sa nu o rupa. Anul trecut am fost si eu cu Lancer-ul si l-am nenorocit prin munti, toti fugeau cu Skode, Megane-uri si alte din astea si eu faceam slalom cu 50km/h
- metal_militia
- EVO I
E bun .
Intors de pe transfagarasan acum 1 luna , iar pe la jumatatea drumului m-a prins noaptea si nu am avut parte de nico surpriza .
Nu o lua pe curtea de arges .
off
Nu sfatuiesc pe nimeni pe traseul pitesti - campulung - targoviste . Drumul acela , care nu ar trebui sa-l denumim drum , trebuia inchis . E moarte curata , mai ales noaptea .
Eu am fost ziua si nu-mi venea sa cred ca exista asa ceva .
Unul cum e Klez , ar puta face o aventura din asta , mergand pe acolo .
Drumul acela si drumul pana la festivalul acela dracula .
Chiar ca-l ofticam pe Klez cu monstrul lui albastru .
Nu am reusit sa ajung la festival . Dupa ce am urcat ceva , destul de mult , pe drumul cat masina si numai cu roca , am dat de nenea jandarm ( era cate unul la fiecare intersectie ) si l-am intrebat cat mai e pana la faimosul festival .
10 KM !
Cat ? Da si fa cale intoarsa . Dar stai ca nu pe unde ai venit , nu . A tinut nenea jandarm sa-mi spuna : " Coboara pe partea asta " . Si uite cum faceam eu off road cu masina de asfalt prin toate rapele alea .
Pacat ca nu am facut macar o poza . Era de efect .
Intors de pe transfagarasan acum 1 luna , iar pe la jumatatea drumului m-a prins noaptea si nu am avut parte de nico surpriza .
Nu o lua pe curtea de arges .
off
Nu sfatuiesc pe nimeni pe traseul pitesti - campulung - targoviste . Drumul acela , care nu ar trebui sa-l denumim drum , trebuia inchis . E moarte curata , mai ales noaptea .
Eu am fost ziua si nu-mi venea sa cred ca exista asa ceva .
Unul cum e Klez , ar puta face o aventura din asta , mergand pe acolo .
Drumul acela si drumul pana la festivalul acela dracula .
Chiar ca-l ofticam pe Klez cu monstrul lui albastru .
Nu am reusit sa ajung la festival . Dupa ce am urcat ceva , destul de mult , pe drumul cat masina si numai cu roca , am dat de nenea jandarm ( era cate unul la fiecare intersectie ) si l-am intrebat cat mai e pana la faimosul festival .
10 KM !
Cat ? Da si fa cale intoarsa . Dar stai ca nu pe unde ai venit , nu . A tinut nenea jandarm sa-mi spuna : " Coboara pe partea asta " . Si uite cum faceam eu off road cu masina de asfalt prin toate rapele alea .
Pacat ca nu am facut macar o poza . Era de efect .