Transfagarasan

Locuri pe care le-ati vizitat sau care le aveti in plan. Starea drumurilor
Scrie răspuns
metal_militia
EVO I

Mesaj de metal_militia » Dum Aug 16, 2009 12:14 am

am auzit ca s-au apucat sa asfalteze si transalpina, mare pacat ar fi daca e adevarat...o sa se umple de Q7-ari si X5-ari care baga mici si pulpe de porc in fizicul lor. Acolo doar cu un Pajero m-as aventura pt ca merita

body
EVO I

Mesaj de body » Lun Aug 17, 2009 10:42 am

Baietii de la Suzuki au fost ( majoritatea ) cu SX4 si nu a avut nimeni nici o pb . Daca in perioada respectiva nu eram la mare m-as fi dus si eu .
Si intr-adevar cica s-ar fi asfaltat o mica portiune.

backrip
EVO I

Mesaj de backrip » Vin Aug 21, 2009 3:11 am

Salutare baieti!

Am facut eu acum doua zile Transfagarasanul, dinspre Arges spre Sibiu. Pot spune ca am mers in forta (am calculat cam 30-40 de minute pana sus la tunelul mare, nu pot spune cu exactitate). Avand in vedere ca orasul meu este plin de gropi, drumul dinspre Arges pana sus la 2000 de metri mi s-a parut ok, cam denivelat, dar cu Colt-ul a fost mai mult decat acceptabil. Privelistea a fost frumoasa, aglomeratie nu prea am prins, cu toate ca am cam depasit. Este un traseu extraordinar, iar masina si-a facut treaba foarte bine! Pe anumite portiuni a primit si viteza a 4-a, frane de motor... Am incercat putin condus sportiv si mi s-a parut ok. Nu este asa de speriat Transfagarasanul precum auzisem la altii. De admirat, am avut intr-adevar ce, dar mai mult in goana Vroiam sa il mai fac inca odata, imediat ce il terminasem Dar nu au mai vrut ai mei )

Avem o tara frumoasa, drumuri cam proaste, dar totusi, e tara noastra!

biku
EVO I

Mesaj de biku » Vin Aug 21, 2009 10:38 am

QUOTE avem o tara frumoasa. pacat ca e locuita

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Vin Oct 02, 2009 1:12 pm

ma tenteaza un transfagarasan. puteti sa-mi dati ambele variante de traseu de la bucuresti? adica si prin arges si prin sibiu? ca sa mor daca mai stiu pe unde tre sa o iau si nu stiu daca are vreo idee mmcs-ul prin zona aia...

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Vin Oct 02, 2009 1:22 pm

Vezi sa ajungi prin Curtea de Arges. De acolo urci urci si ajungi pe Transfagarasan.

Poti sa o iei prin Pitesti, Curtea de Arges, Transfagarasan, Sibiu, Valea Oltului, Pitesti Bucuresti, sau incepi cu Valea Oltului, Sibiu, Cartisoara (mergi catre Brasov si la un moment dat o iei la dreapta spre Cartisoara), Curtea de Arges.

Am fost saptamana trecuta. A fost fain, dar partea sudica e prastie. No fucking driving experience, ci doar munca asidua de ocolit petice prost facute. Eu m-am intors tot pe Transfagarasan. Am dormit la niste pensiuni care se afla ceva mai sus de Cartisoara, iar a doua zi m-am mai dat o data pe Transfagarasan pana sus la Balea

Cateva pozne facute pe acolo: http://www.daciaclub.ro/index.php?showt ... &p=2048121

BUGHY
EVO I

Mesaj de BUGHY » Sâm Oct 03, 2009 10:53 am

QUOTE (Apple @ Oct 2 2009, 01:12 PM) ma tenteaza un transfagarasan. puteti sa-mi dati ambele variante de traseu de la bucuresti? adica si prin arges si prin sibiu? ca sa mor daca mai stiu pe unde tre sa o iau si nu stiu daca are vreo idee mmcs-ul prin zona aia...

In primul rand nu stiu daca s-a inchis . Eu am fost saptamana trecuta si nu era .

Daca nu vrei aglomeratie pe Dn 1 : Bucuresti - Targoviste - ( Priseaca - Gemenea > super drum , Campulung ) - Curtea de arges , Transfagarasan .

Sau bucuresti - pitesti - sibiu ( valea oltului )
Inainte de intrarea in sibiu, faci dreapta spre fagaras si se mai face inca o data dreapta spre curtea de arges .

La intors ai 2 variante :
- prin brasov - Bucuresti sau brasov - sinaia - targoviste - bucuresti

- spre sibiu si faci stanga spre valea oltului - pitesti A1 - bucuresti ( mi se pare mai scurt acest traseu )

nini
EVO I

Mesaj de nini » Mar Oct 06, 2009 2:29 pm

bucuresti-pitesti si de aici ori mergi spre camplung- curtea de arges-transfagarasan, sau din pitesti direct curtea de arges etc.
cel mai eficient este bucuresti- pitesti- curtea de arges. se merge pe autostrada (a1 ) pana la pitesti de fapt pana in bascov dupa care faci dreapta spre curtea
de arges si e drumul drept pana in ardeal.
drumul intre campulung si curtea de arges este drum cel mult judetean si trece numai prin comune, eu nu il recomand.

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Sâm Oct 10, 2009 2:30 am

Asteptam de la cei care mai fac acest drum sa ne spuna daca a aparut zapada la balea

driverx
EVO I

Mesaj de driverx » Sâm Oct 10, 2009 8:15 am

Daca mai astepti mult, o sa se inchida.

Scrie răspuns

Înapoi la “Drumetii”