Starea Drumurilor

Locuri pe care le-ati vizitat sau care le aveti in plan. Starea drumurilor
Scrie răspuns
chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Iun 09, 2010 5:23 pm

Intrebare: Targu-Mures - Medias - Sibiu in ce stare se prezinta? a trecut cineva recent pe acolo?

cix
EVO I

Mesaj de cix » Joi Iun 10, 2010 8:32 pm

Eu ti-as sugera sa mergi pe Tg. Mures - Sighioara - Medias - Sibiu. Pe acest traseu eviti Tg. Mures - Tarnaveni - Medias care nu se prezinta in stare foarte buna. Nu sunt gauri in care sa iti rupi rotile, dar te scutura ceva mai tare.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Iun 10, 2010 9:57 pm

Multumesc Cix. E ok asa si e un drum pe care nu m-am mai plimbat deci poate imi si clatesc ochii cu ceva nou

calvaree
EVO I

Mesaj de calvaree » Lun Iun 14, 2010 1:06 am

cix are totala dreptate
tu vi de la bistrita,iti pot da informatii de drum pana in sighisoara,de fapt pana in Copsa Mica,unde am fost recent
de la bistrita la reghin era un calvar,cu cratere efectiv in drum,dar acuma cand am fost ultima oara,stii chacha,doar ne-am intalnit,l-au petecit baietii,te scutura inca,dar e mai acceptabil,e insa portiunea de drum imediat la intrarea in judetul mures,aia cu beton,e inca destul de rea,dar de la reghin pana la mures e super ok,cu destule portiuni drepte,iar de la mures la sighisoara e chiar o micuta autostrada,la calitatea drumului ma refer,iar de la sighisoara la medias e bun drumul,si nu e aglomerat,dar nu il recomand noapte,pentru ca e periculos,am specificat intr-un post de ce,de la medias la Copsa Mica e la fel,bun,si cred ca pana la sibiu e bun,dar nu iti pot spune exact,pentru ca doar pana la Copsa am fost recent,si de acolo am luat-o spre blaj...
si daca tot treci prin sighisoara intra si tu pe la cetate,poate ne intalnim la un suculet,iti fac un tur al cetatii
si daca nu stii,iti pot spune o ruta si prin targu mures sa scapi de aglomeratie si sa iesi direct la iesirea spre sighisoara,fara nici un semafor,asta doar daca ceri,caz in care nu stii
drum bun si ferit de incidente,pana la sighisoara cu o viteza relativ medie ar trebui sa ajungi in 2 ore si,maxim 3,iar de la sighisoara la medias mai sunt aproximativ 35 de km,de acolo in colo nu iti mai pot spune ca nu stiu....si inca ceva...ai grija pe la copsa,din cate am vazut,si auzit,cam stau la panda ocrotitorii nostrii deci prudenta la copsa orice mai ai nevoie pe ruta mai sus mentionata iti pot spune baruri,restaurante,benzinarii,parcari,treceri la nivel cu calea ferata,atractii turistice,parcuri dezmembrari,parcuri anvelope si jante,rauri

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Vin Iun 25, 2010 4:11 pm

Maine plec de la Sibiu la Bistrita. Doua variante pana la urma:
Sibiu-AlbaIulia-Cluj-Bistrita=aprox.300km - drum bun
Sibiu-Media-Sighisoara-TarguMures-Bistrita = aprox 250 km.

In concluzie, ocololesc 50 de km pentru o calatorie mai usoara sau nu e nici chiar asa rau tarseul Sibiu-Sighisoara? In rest stiu drumul, doar partea asta e necunoscuta la mine.
La Sibiu am venit din Cluj, avand alte planuri, acum sa vad pe unde ma intors (si pe unde nu e inundat, evident)...

Idei cum ar fi pana la urma mai bine? Maine pe al pranz sau dupa-amiaza e plecarea din Sibiu...

cix
EVO I

Mesaj de cix » Vin Iun 25, 2010 4:33 pm

La fel cum am mai recomandat si anterior, starea drumului Sibiu - Medias - Sighiosoara este buna spre foarte buna. Poti merge cu 120 al ora lejer daca drumul e liber. Nu sunt gropi, deci recomand. Tg Mures - Reghin - Bistrita e jale pe langa Sibiu - Sighisoara, deci mergi cu incredere ca nu are rost sa ocolesti degeaba.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Sâm Iun 26, 2010 1:05 am

Mersi Cix. Deja imi setez GPS-u de acum...

Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Dum Aug 01, 2010 3:22 pm

Salut. Vreau sa ajung pe Transfagarasan saptamana viitoare , cum este drumul de la Curtea de Arges in sus? eu o sa vin tocmai de la Tulcea si am ca destinatie finala Sibiu.

Malakai
EVO I

Mesaj de Malakai » Dum Aug 01, 2010 8:09 pm

Probleme in zona lacului Vidraru, drum ceva mai greoi pe o portiune de 20-30 km (gropi, ceva damburi, dar se trece usor cu viteza potrivita), in rest treaba-i buna, no sweat.

Dennis_TL
EVO I

Mesaj de Dennis_TL » Dum Aug 01, 2010 11:01 pm

Mersi mult!

Scrie răspuns

Înapoi la “Drumetii”