Transalpina
Poate dupa ce va fii asfaltat in totalitate , am sa ma "catar" si eu .
Din aceiasi categorie , de petrecut in gasca ...
http://lutzifer.transalp.ro/concediu-20 ... n-romania/
Din aceiasi categorie , de petrecut in gasca ...
http://lutzifer.transalp.ro/concediu-20 ... n-romania/
- metal_militia
- EVO I
Mai are 20 de km si se va asfalta in totalitate ... cat despre burtosi si pitipoance nu trebuie sa-ti faci probleme pentru ca ei se opresc la Ranca.
Daca vreti sa dormiti, puteti dormi la pensiuni in Ranca unde e relativ ieftin.
Drumul intr-adevar este o incantare (eu sunt din zona - pana acum un an mergeam o data pe luna la Ranca inainte sa se faca drumul).
Daca aveti ceva intrebari va stau la dispozitie ...
Daca vreti sa dormiti, puteti dormi la pensiuni in Ranca unde e relativ ieftin.
Drumul intr-adevar este o incantare (eu sunt din zona - pana acum un an mergeam o data pe luna la Ranca inainte sa se faca drumul).
Daca aveti ceva intrebari va stau la dispozitie ...
As vrea eu ...
Dar eu am avut concediu ... iar eu am un serviciu ce nu-mi permite sa iau vacanta oricand, deci ghid nu va pot fi ...
Parerea mea e sa goliti cardurile pentru aparatele foto si sa aveti acumulatori de rezerva. De vizitat cred ca tot drumul este o vizita sunt niste peisaje care va taie rasuflarea.
Atasat va pun ceva poze dar sunt de la Varful Papusica (aprox 1500 m), destul de aproape de Ranca. Asta inainte de a se asfalta prin vara 2009.
Dar eu am avut concediu ... iar eu am un serviciu ce nu-mi permite sa iau vacanta oricand, deci ghid nu va pot fi ...
Parerea mea e sa goliti cardurile pentru aparatele foto si sa aveti acumulatori de rezerva. De vizitat cred ca tot drumul este o vizita sunt niste peisaje care va taie rasuflarea.
Atasat va pun ceva poze dar sunt de la Varful Papusica (aprox 1500 m), destul de aproape de Ranca. Asta inainte de a se asfalta prin vara 2009.
- Fişiere ataşate
-
- DSCF4147.JPG (1.41 MiB) Vizualizat de 2798 ori
-
- DSCF4144.JPG (1.33 MiB) Vizualizat de 2745 ori
-
- DSCF4125.JPG (1.32 MiB) Vizualizat de 2742 ori
-
- DSCF4124.JPG (1.3 MiB) Vizualizat de 2755 ori
-
- DSCF4123.JPG (1.28 MiB) Vizualizat de 2762 ori