Transfagarasan
- andrei.pex
- EVO I
pentru a afla daca este deschis Transfagaraseanul sunati la:
Dispecerat Drumuri Naţionale ?informaţii privind situaţia drumurilor naţionale;
?informaţii privind restricţiile de circulaţie şi variante de ocolire.
021/9360
021/318.66.31
021/318.66.09
dispecerat@andnet.ro
sau vizitati acest link care este site-ul "COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI
SI DRUMURI NATIONALE DIN ROMANIA"
Am sunat eu saptamana asta (18-24 Mai 2009) si raspunsul privind Transfagaraseanul este "se va deschide pe 1 IULIE". Mai incercati si voi poate se mai razgandesc.
Dispecerat Drumuri Naţionale ?informaţii privind situaţia drumurilor naţionale;
?informaţii privind restricţiile de circulaţie şi variante de ocolire.
021/9360
021/318.66.31
021/318.66.09
dispecerat@andnet.ro
sau vizitati acest link care este site-ul "COMPANIA NATIONALA DE AUTOSTRAZI
SI DRUMURI NATIONALE DIN ROMANIA"
Am sunat eu saptamana asta (18-24 Mai 2009) si raspunsul privind Transfagaraseanul este "se va deschide pe 1 IULIE". Mai incercati si voi poate se mai razgandesc.
- numai_silviu
- EVO I
- andrei.pex
- EVO I
Weekendul asa am fost pe Transfagarasan. Intentia a fost sa urc pana la Balea Lac dinspre Fagaras, dar inca nu e deschis. Daca nu ma insel o sa il deschida la 1 iulie. Anul asta zapada a tinut mult si inca sunt zone unde drumul este blocat de zapada. Vazand ca masinile urca si mai sus de Balea-Cascada am urcat si noi ceva mai sus insa nu am vazut drumul blocat. La coborare am intalnit masini de politie care urcau, probabil sa dea amenzi celor ce au trecut mai sus de Cascada, unde era semn de interzis. Eu zic ca merita sa mai aveti rabdare un pic si sa il faceti complet.
transfagarasanul este ceva deosebit si care merita vizitat. eu am fost de mai multe ori si de fiecare data mi s-a parut fascinant.
de fiecare data cand am fost, daca in arges inainte de tunel ploua, in sibiu dupa tunel era soare, si invers. niciodata nu era aceeasi vreme, cu toate ca tunelul are doar cca 1000 m si cele doua judete sunt despartite de un varf de munte.
am niste poze senzationale dar le am pe dvd-uri.
drumul in arges este sub orice critica, mai ales cu lancerul care are suspensiile rigide, simti orice denivelare.
de fiecare data cand am fost, daca in arges inainte de tunel ploua, in sibiu dupa tunel era soare, si invers. niciodata nu era aceeasi vreme, cu toate ca tunelul are doar cca 1000 m si cele doua judete sunt despartite de un varf de munte.
am niste poze senzationale dar le am pe dvd-uri.
drumul in arges este sub orice critica, mai ales cu lancerul care are suspensiile rigide, simti orice denivelare.
- numai_silviu
- EVO I
As vrea sa ajung sa fac si eu traseul asta dar citind pe net cele de mai jos... mai ma gandesc.
Starea drumului dintre Curtea de Arges si baraj e ok, insa intre baraj si intrarea in golul alpin, adica drumul de-a lungul lacului, este sub orice critica.
Gropi, santuri, iar gropi, petice si iar gropi.
Daca vreti sa va ‘dati’ pe Transfagarasan fara a va ruina masina, cel putin pana cand peticesc nemernicii de la drumuri soseaua, urcati dinspre Ardeal, coborati eventual apoi doar pana cand se termina zona de serpentine alpine, si apoi intoarceti-va tot prin Ardeal.
Partea din Arges este absolut strigatoare la cer, sub orice critica. Drum facut de noi acum 1 saptamana. adica pe 3 iulie 2009
A fost cineva de curand? Poate confirma cele scrise mai sus?
Starea drumului dintre Curtea de Arges si baraj e ok, insa intre baraj si intrarea in golul alpin, adica drumul de-a lungul lacului, este sub orice critica.
Gropi, santuri, iar gropi, petice si iar gropi.
Daca vreti sa va ‘dati’ pe Transfagarasan fara a va ruina masina, cel putin pana cand peticesc nemernicii de la drumuri soseaua, urcati dinspre Ardeal, coborati eventual apoi doar pana cand se termina zona de serpentine alpine, si apoi intoarceti-va tot prin Ardeal.
Partea din Arges este absolut strigatoare la cer, sub orice critica. Drum facut de noi acum 1 saptamana. adica pe 3 iulie 2009
A fost cineva de curand? Poate confirma cele scrise mai sus?