Starea Drumurilor

Locuri pe care le-ati vizitat sau care le aveti in plan. Starea drumurilor
Scrie răspuns
biku
EVO I

Mesaj de biku » Lun Mar 22, 2010 12:37 pm

mai frate ... din desenele astea tot sa mergi prin romanica ...

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Mar 22, 2010 2:14 pm

Ma uit si sunt surprins ca drumul Pitesti - Sibiu este catalogat ca bun.... Dupa mine este intre galben si portocaliu . Doar daca nu a fost reparat in ultimele 3-4 saptamani...
Deasemenea , , bag si eu un update pe drumul spre Oltenita , care are portiuni destule care sunt proaste , mai ales in sate , dar...n-am incotro si trebe sa merg pe el saptamanal....
http://www.fileshare.ro/3856105944.32

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Lun Mar 22, 2010 6:04 pm

Harta are la baza, starea drumurilor luata de pe motociclism. Normal ca s-au mai stricat si e bine sa actualizam si noi peste sa fim cu ea la zi.
Am facut alta treaba. Am luat aceeasi harta, varianta fara starea drumurilor (erau niste drumuri ingrosate cu albastru, le-am innegrit) si am pus starea drumurilor pe care am circulat recent, adica pe la sfarsitul iernii.
Haideti sa refacem actualizarea de la zero doar cu starea actuala a lor, fara cele de anul trecut, cand inca multe drumuri erau bune dar dupa iarna asta s-au bubuit, deci fara memorii vechi pe harta daca se poate.

@Klez, rugaminte, pe la tine prin zona, Campulung/Gura Humorului erau niste portiuni mici dar rele, te rog baga tu punctele rosii pe acolo ca nu mai retin exact satele. Mersi.
[attachment=8063:hartarutiera.jpg]
Fişiere ataşate
hartarutiera.jpg
hartarutiera.jpg (905.5 KiB) Vizualizat de 1923 ori

cristibna
EVO I

Mesaj de cristibna » Lun Mar 22, 2010 6:21 pm

http://www.fileshare.ro/3861007812.5

cam asta stiu eu momentan

ciprian_dobretrifan
EVO I

Mesaj de ciprian_dobretrifan » Mar Mar 23, 2010 10:23 am

Donkey
EVO I

Mesaj de Donkey » Dum Mar 28, 2010 9:13 am

Am adaugat si eu cateva pe care le fac mai mereu.
Precizarea e ca intre Sovata si Gheorgheni e o portiune de vreo 1 km care e mai nasoala

LE : nici de-a naibii nu vrea sa se duca imaginea .. chacha ma ajuti?

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Mie Mar 31, 2010 10:57 pm

Nu am rabdare si nici mana artistica la desen, asa ca daca poate careva sa ma ajute cu pictura.

E 85 intre Bacau si Falticeni e verde, verde, verde...
E 85 in Falticeni e rosu
E 85 intre Falticeni si Suceava, e galben
E 85 intre Suceava si Siret e verde
E 85 intre Suceava si Radauti e verde
E 58 inter Suceava si Vatra Dornei e verde fosforescent
E 58 intre Suceava si Botosani e rosu spumos
DN 29A intre Suceava si Dorohoi e negru. De fapt... nici n-ar trebui pus pe harta, ca ala e ultimul drum al masinii
DN 2 E intre Falticeni si Gura Humorului e verde ca iarba (nu va ganditi la aceeasi iarba ca si mine)

Mai este un drum ( DJ 208 cu DJ 281) care ar trebui sa mai scurteze cam 30-40 km intre Suceava si Pascani, via Dolhasca si Lespezi, dar e varza ca dracu. Nu s-a mai reparat la el de cel putin 4 ani, de cand am inceput eu sa-l strabat.Daca se poate, sa se traga o linie neagra intre Suceava si Pascani.

Cam atat din zona mea.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Joi Apr 01, 2010 6:40 pm

Mersi Donkey si Klez.

Next? Sau Mitsu sunt masini de oras?

Sfinxul
EVO I

Mesaj de Sfinxul » Vin Apr 02, 2010 9:12 am

Chacha, daca ai timp, sa mai faci un update la harta.

Drumul Galati - Braila - VERDE (ma refer la drumul pe dig care nu e trecut pe harta prezentata aici. Are in schimb limitari de viteza la 80 KM/h si uneori cand e crescuta Dunarea limitarea e de 60KM/h )

Drumul Braila - Slobozia:
- Braila - Baraganul - VERDE (verde chiar pana la IAZUL prima localitate dupa Baraganul)
- Iazul - SLOBOZIA - ROSU / GALBEN ( e o portiune de 20 de km care pana de curand era plina de CRATERE. Acum le-au astupat si se poate circula fara sa-ti mai rupi masina insa nu stiu cat va rezista)
- Slobozia - Drajna - VERDE
La Drajna e intrarea pe autostrada catre Bucuresti care e OK - VERDE

Klez
EVO I

Mesaj de Klez » Vin Apr 02, 2010 8:08 pm

Heeelp lumeeee...

Miercuri dimineata trebuie sa ajung la Sinaia. Drumul cel mai scurt ar fi SV-BC-BV , via Onesti. Stie cineva de drumul dintre Onesti si Brasov ? E ok? Sau sa o iau pe alt drum ?
Multam anticipat

Scrie răspuns

Înapoi la “Drumetii”