Cum alegi o asigurare, unde reparam masinile, legislatie auto
-
Speedy
- EVO VI
Am zis sa deschid topicul asta pentru ca userii sa puna intrebari si sa primeasca raspunsuri legate de asigurarea casco.
Incep eu. Tocmai mi-a sarit o piatra in parbriz si l-a ciobit intr-un loc. Acum este mica ciobitura, dar cu siguranta in curand o sa faca floare.

Ce sa fac in cazul asta? Sa ma duc cat de curand sa o fac pe casco? Sau sa mai astept pana mai prinde un pic floare? Pana la urma tot trebuie facuta treaba, dar ce recomandati sa fac?
-
Mau
- EVO I
Eu zic ca ar merita sa incerci acum cat e mica ciobitura sa mergi la o firma care poate remedia mici probleme de genul asta, pretul este mult mai mic decat pentru schimbarea parbrizului, din cate stiu eu crapatura nu va avansa in timp, iar ciobitura nu se va observa decat de la o disanta foarte mica si doar daca privesti cu atentie, si in plus mai scapi de alergatul cu asigurarile...
-
adictoma
- EVO VII
Are dreptate Mau. Floricica nu va face, poate doar o dunga. mai bine te descurci tu si dai 20-30 ron sa il repari decat sa alergi dupa acte sa o poti face si sa stai cateva zile fara masina.