Regulament

Închis
Avatar utilizator
radu-lancer
EVO VII
Mesaje: 931
Membru din: Joi Sep 10, 2009 1:06 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Regulament

Mesaj de radu-lancer » Dum Noi 18, 2018 8:30 am

1. Mitsu.ro Forum


1.a. Acest forum este proprietate privata

Orice intrebari sau comentarii referitoare la forum sau la regulamentul acestuia vor fi adresate strict Administratorilor, folosind Mesageria Privata.

mitsu.ro se vrea sa fie in primul rand o comunitate a fanilor Mitsubishi din Romania si nu numai. Regula de baza a acestei comunitati este respectul pentru ceilalti membri. Va rugam deci sa va tratati partenerii de discutii cu tot respectul cuvenit. Toate opiniile publicate aici apartin celor care le posteaza si nu exprima pozitia oficiala a detinatorului acestui website sau a Mitsubishi Motors. Orice referinta la marca de mai sus se face strict pentru scopuri exemplificative si necomerciale. Acest forum nu este un site oficial Mitsubishi si nu este afiliat in nici un fel cu Mitsubishi Motors.

2. OBLIGATIILE USERILOR:


2.a. Clonele sunt interzise

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona". Clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti, sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.
Este de asemenea interzisa oferirea contului pentru postarea de mesaje altor persoane. Faptul ca vreti sa ajutati alte persoane ale caror conturi sunt restrictionate aici, poate duce la restrictionarea accesului dumneavoastra. Ganditi-va de doua ori inainte de a accepta astfel de propuneri.

2.b.Denumirea utilizatorului

Nu va este permis ca sa va inregistrati cu un user care sugereaza o afacere, un brand, un produs, un serviciu sau o adresa de internet etc.
De exemplu daca folositi denumiri de genul: "tractari", "vanzari piese", "dezmembrari", "anvelope.com" etc, contul va fi sters imediat dupa inregistrare.

2.c. Locatia este obligatorie

La inscrierea pe forum, completarea campului "Locatie" este obligatorie
(localitatea in mod explicit, nu alte aberatii - exceptie, utilizatorii din strainatate, care pot trece tara). Aceeasi obligatie revine si membrilor deja inscrisi. Refuzul completarii corecte a acestui camp, duce la stergerea contului respectiv, sau, in cazul celor deja inscrisi, la interzicerea accesului pe forum, pana la rezolvarea problemei. Daca administratorul are suspiciunea ca locatie nu este cea reala iar utilizatorul nu explica situatia, contul respectiv va fi sters fara nici o notificare.
Cei care pun la locatie cuvinte de gen: "Romania", "acasa", "peste tot" etc, li se vor sterge conturile instant indiferent daca e un cont nou sau unul vechi.


2.d. Prezentarea membrilor [Optional dar de bun simt]

Prima postare pe acest forum trebuie sa fie la sectiunea"MEMBRI NOI"

Este de bun simt, cand intri in casa cuiva, sa saluti si sa te prezinti pe tine si eventual, masina ta.
Pentru acest lucru sunt suficiente cateva cuvinte, fraze, despre tine, scrise pe topicul dedicat prezentarii membrilor, fara a fi necesare detalii amanuntite gen CNP, marimea la pantofi, prenumele bunicilor etc.
Chiar daca inca nu aveti un Mitsubishi, sunteti bineveniti pe acest forum si asta nu va impiedica sa ne cunoastem.
2.e. Limba oficiala a forumului este limba romana

Cu exceptia sectiunilor speciale internationale, limba folosita pe forum va fi limba Romana, cu respectarea regulilor gramaticale ale acesteia. Nerespectarea acestor prevederi se va sanctiona verbal, si/sau cu avertisment.
- Scrierea cu diacritice este optionala.
- Scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y sau alte abrevieri de mIRC) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
-Scrierea prescurtata;
- Se lasa spatiu dupa si nu înaintea semnelor de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- Nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- Un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- Orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare;
- Numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- Scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
-Pe cat posibil, este de preferat scrierea corect gramaticala.


2.f. Offtopicul nu este permis

Mesajele care nu au legatura cu subiectul in cauza, si/sau nu contribuie in nici un fel la acel subiect sunt considerate offtopic. Sunt incluse in aceasta categorie si mesajele gen “cool”, “lol”, etc.
Nu va interzice nimeni sa va exprimati admiratia pentru o masina, pentru un proiect, lucrare deosebita, dar va rugam nu abuzati. (aici ma refer la cei care au sau nu treaba, iau topicurile la rand si-si exprima satisfactia : Frumoasa masina ! Buna treaba, da-i inainte !etc ). Daca moderatorii vor considera aceste mesaje drept un abuz sau o forma de marire nejustificata a numarului de posturi, vor sterge automat aceste mesaje fara nici o notificare prealabila.


2.g Atacurile la Persoana sunt interzise

Sunt interzise atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
Dezbateti ideea nu persoana.
Atacurile la persoana vor fi sanctionate prin avertisment, iar repetarea abaterii poate atrage inclusiv banarea respectivului.
De asemenea, daca sunt sesizari ca anumiti useri aduc atacuri la persoana si prin mesageria privata, acesti useri vor fi sanctionati.


2.h. Alte tipuri de mesaje interzise

NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!
Chiar daca exista sectiunea “Cafenea”, preferam sa evitam discutiile, dezbaterile politice de orice fel.
Pe acest forum este interzisa promovarea oricarui eveniment/actiune/intrunire etc cu exceptia acelora pentru s-a obtinut acordul administratorilor forumului.


2.i. Alte prevederi privind posturile

Pentru o buna functionare a acestui forum, este necesar sa respectati si urmatoarele prevederi
- Cautati cu atentie (folosind functia “CAUTARE”) inainte de a deschide un subiect nou.
- Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
- Daca doriti sa adaugati ceva, editati postul anterior, (vezi butonul “Edit”-aflat in dreapta jos a fiecarui post) si nu postati de doua ori.
- Este interzisa postarea multipla a aceluiasi subiect.
- Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de fabricatie, motorul, codul motorului, caroserie etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante; e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.
-Postarile de la Bazar si Cafenea nu sunt contorizate.
Criteriile de aplicare ale WARN-urilor si BAN-urilor:

Prima abatere a unui user se lasa cu avertisment trimis pe PM si cu retrimitere la citirea regulamentului, iar din acel moment, orice abatere care se incadreaza in regulament se sanctioneaza cu warn/ban.

- Abuz vizual (Caps Lock / Culori / Font / etc): 10%
- UP ?n afara ariei Publicitate: 10%
- Postare de tip chat/IRC: 10%
- Nu foloseste Search: 10%
- Post hunting: 10% - nu se dau premii celor cu posturi multe si recorduri de genul pe forum
- Titlu confuz: 10%
- Quote necorespunzator- 10%
- Limbaj necorespunzator: 20%
- Off Topic: 20% - aviz amatorilor
- Semnatura neregulamentara: 20%
- Titlu incorect pe sectiunea Masina Mea - 20%
- Flame: 30% - aviz amatorilor
- Atac la persoana: 30% - aviz amatorilor
- Limbaj necorespunzator cu injurii: 40%
- Reclama mascata: 50%
- Nerespectarea deciziilor administrative: 50%
- Reclama ?n afara ariei de Publicitate: 50% + ban 7 zile
- Warez: 50%
- Rasism: 50% + ban 14 zile
- Injurii grave: 50% + ban 14 zile
- Clona: ban permanent pentru ambii useri (aceeasi persoana)
- Troll: ban permanent
- Spam / Referer links cu scop publicitar nemotivat: ban permanent

Pentru lamurire, se considera troll cel care si-a facut user pe forum doar ca sa streseze lumea, neavand nici un interes sa contribuie cu ceva la dezvoltarea comunitatii.
Aveti grija cum strangeti warn-urile datorita faptului ca se strang usor si se scapa greu de ele. Pentru o perioada de o luna fara abateri regulamentare, se scade nivelul warn-ului cu 10%. Un warn de 100% implica ban permanent.Avatar - Se interzice afisarea unui avatar cu continut explicit si/sau cu latimea mai mare de 150 de pixeli.


2.j. Stergerea posturilor de catre moderatori

Posturile care contravin regulilor de mai sus pot fi sterse fara o notificare prealabila si aceasta actiune nu trebuie justificata de catre moderatori. Deschiderea unui topic (thread )unde se cer explicatii despre aceasta, nu face decat sa inrautateasca situatia, rezultand ca userul in cauza habar n-are de regulament.

Mesajele scrise de pe alte conturi decat cel propriu vor fi sterse iar celui care a pus la dispozitie respectivul cont ii se va restrictiona temporar sau permanent accesul pe forum. MARE ATENTIE cu incredintarea datelor de cont in mod special persoanelor care au deja BAN pe forum. Din cauza lor, riscati sa nu mai aveti acces pe forum.


2.k. Proxy-uri anonime

Este interzisa folosirea de proxy-uri anonime, cu exceptia cazurilor justificate tehnic, si anuntate administratorilor in prealabil.


2.l. Spamul este interzis

Este interzisa trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate altor membri, chiar daca este facuta prin intermediul PM, trimiterea de "mailuri nesolicitate", "scrisori in lant" ori mailuri in masa, mesaje instant
etc; este de asemenea interzisa publicarea, transmiterea sau referirea la orice joc de tip "piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.


2.m. Semnaturile Membrilor

Toti membrii au dreptul (dar nu si obligatia) de a avea o semnatura. Aceasta se supune urmatoarelor reguli:
Membrii isi pot crea o semnatura proprie. Aceasta este definita ca fiind un text ce va fi atasat fiecarui post, la sfarsitul acestuia si poate sa contina date referitoare la masina, de ex.: an fabricatie, marca/model, cod motor etc.
Nu trebuie sa confundati semnatura cu un topic din aria "Masina mea". La semnatura rezumati-va la a prezenta masina in cateva cuvinte. Daca vreti sa va prezentati in detaliu masina si eventualele modificari aduse ei, aveti la dispozitie aria mai sus mentionata.
Nu se accepta semnaturi lungi - maxim 3 linii a cate 88 caractere per linie (inclusiv spatiile dintre cuvinte). Caracterele cu care semnatura va fi scrisa sunt cele normale ale forumului.
Daca respecta marimea fontului si lungimea maxima admisa, in semnatura pot fi postate:
- link-uri catre topicuri proprii din aria "Masina mea" sau catre topicuri proprii din aria "Vanzari";
- propozitii sau fraze de tip motto.
- mai multe masini in cazul in care userul poseda doua sau mai multe masini.
Sunt strict interzise in semnatura motto-uri de genul: "M-am saturat de?", "M-am certat cu ?", "Nu-mi mai place?" si altele asemenea.
Introducerea unei reclame sau a unui link spre un alt site este permisa numai cu acordul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura (cu conditia sa nu fie jignitoare sau ilegale) la dimensiunea maxima de 200 x 20 pixeli. Orice nerespectare a acestui paragraf privind semnaturile va fi sanctionata cu avertisment verbal si editarea respectivei semnaturi. Daca situatia se repeta posesorul respectivei semnaturi va fi sanctionat cu warning.
Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

Exceptie la regulile de mai sus se fac in cazul in care imaginea sau link-ul din semnatura au drept scop respectarea regulamentului (si fac public regulamentul sau parti din acesta) sau pentru anuntarea unui anumit eveniment mitsu.ro . De asemenea, semnaturile care nu includ link catre un site comercial nu au nevoie de aprobare.
- Vanzatorii Autorizati au dreptul de a folosi linkuri si date de contact, altele decat catre pagini din domeniul .Mitsu.ro.
- Sunt strict interzise in semnatura motto-uri de genul: ”M-am saturat de…”, ”M-am certat cu …”, ”Nu-mi mai place…” si altele asemenea.
-Aceleasi reguli, ca si cele de mai sus, cu adaptarea corespunzatoare, sunt valabile si in cazul avatarului (pozei) atasat ID-ului dvs.
- Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului, pentru a corecta abaterile.

2.n. Link-uri catre alte site-uri

Postarea de link-uri catre alte site-uri din Romania daca acestea sunt site-uri comerciale sau alte forumuri, se poate face numai cu acceptul administratorilor.
Daca vom primi sesizari ca cineva promoveaza alte site-uri sau forumuri inclusiv prin intermediul mesageriei private, userul respectiv nu va mai avea dreptul de a utiliza mesageria privata.


2.m. Mesageria privata

Mesageria privata este o optiune gratuita pe care o ofera acest forum.
Aceasta optiune poate fi anulata daca userul incalca anumite reguli:
- daca aduce amenintari altor useri
- daca utilizeaza mesageria privata pentru promovarea unor activitati comerciale sustinute
- daca deranjaza ceilalti useri cu mesaje repetate si nesolicitate de catre ei
- daca utilizeaza mesageria privata pentru a trimite userii pe alte site-uri sau forumuri.

3. SECTIUNEA MICA PUBLICITATE


3.a. Postarea de anunturi exclusiv in Sectiunea "Bazar"

Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare/cumparare ocazionale. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning/ban.


3.b Scopul Sectiunii de Bazar"

Postarea anunturilor in aria rezervata acestora este o facilitate oferita membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei si nu constituie un scop al acestui forum, dar vor fi descurajate orice tentative strict comerciale, iar depistarea unor membri a caror inscriere pe forum a avut doar acest scop (postarea de anunturi) poate duce la stergerea/ban-area contului/IP-ului respectiv.
3.c Postarea unui anunt nou la Sectiunea "Bazar"

Anunturile publicitare trebuie sa contina si respecte urmatoarele reguli si aspecte:
-Inainte de a posta un nou anunt, va rugam actualizati-va vechile anunturi .
- Titlul topicului trebuie sa mentioneze explicit si descriptiv produsul în cauza.
- Furnizarea de detalii complete : marca produsului, numar de bucati din produsul respectiv, pretul, date de contact-numarul de telefon (este preferat !) sau e-mail sau pm, starea produsului (nou/second-hand) si obligatoriu poza sa reala. Datele trecute in profil sau in alte locuri de pe forum nu tin locul celor trecute in anunt !
- Cand se vand mai multe produse, acestea trebuie aranjate in lista, nu unele dupa altele, fiecare avand specificat pretul si restul detaliilor necesare.
-Anunturile care nu se incadreaza in aceste reguli vor fi sterse fara comentarii, moderatorii nefiind obligati sa ofere explicatii suplimentare.
-Nu se pot posta imagini cu produsul oferit la schimb pt a nu distrage atentia potentialilor cumparatori de la produsul pt care a fost postat anuntul.
-Nu se pot face contraoferte pe un topic de “Vanzari” deschis de un alt user, adica nu e corect sa postati pe topicul altui vanzator ca si d-vs aveti un produs similar, identic etc.
- Nu e corect fata de userii acestui forum sa postati produse/masini cu preturi mai mari decat le-ati postat pe alte site-uri, deci acest lucru este interzis.
-Nu se poate deschide un topic de promovare al unui produs pus la vanzare;
-La incheierea tranzactiei este de bun simt sa solicitati inchiderea topicului, cum tot de bun simt este sa oferiti si informatii sumare despre cum ati rezolvat-o, in idea ca poate si altcuiva ii va folosi sa afle de unde ati cumparat produsul respectiv. Acest ultim aspect este optional.
-Anunturile care nu se incadreaza in aceste reguli vor fi sterse fara comentarii.3.d Tipuri de anunturi interzise

Pe acest forum sunt interzise urmatoarele tipuri de produse:
- Produse (piese,software, etc.) provenite din actiuni ilegale, supuse legii copyright-ului sau altor legi cu caracter special aflate in vigoare (gen manuale de service, software de navigatie pentru care vanzatorul nu are licenta de la producator). Postarea lor se face pe raspunderea user-ului fara a implica in nici un fel forumul si administratorii acestuia.
- Produse care nu au legatura directa cu specificul forumului.
- Produse cumparate de pe acest forum, si oferite la revanzare cu un pret mai mare decat cel de achizitie, daca ulterior cumpararii produsului respectiv nu i s-au adus modificari suplimentare.
-Postarea a mai mult de doua masini/autovehicule/motociclete/ATV/barci/rulote etc la mai putin de 90 zile este interzisa, deci in total doua bucati/90 zile.
-Postarea dubla : nu se poate pune acelasi anunt in doua sectiuni diferite .
(de ex. : nu poti pune o masina atat la “Vanzari” , cat si la “Schimburi” – pt acest lucru, decizi ce alegi ca te avantajeaza mai mult si postezi in sectiunea corespunzatoare facand precizarea in anunt ca poti accepta si variante)
-Negocierile si tratativele prelungite se fac prin mesaje private sau telefonic.
-Se interzice editarea post-tranzactie a anuntului.


3.e Comentarii referitoare la anunturi

Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.


3.f Up / Bump

"Up/Bump"-ul este un post care nu aduce nimic nou, are doar scopul de a readuce anuntul in actualitate. Este permis un singur "up/bump" la 7 zile - se contorizeaza de la ultimul post al initiatorului topicului, indiferent de natura acestui post (bump sau informatii).
Up/Bump-urile mascate (gen: mai am x bucati, "marfa produsul" - up de la mine, reducerile de pret nesemnificative, etc.) indiferent ca ele vin de la initiatorul topicului sau de la un alt user “binevoitor” vor fi sanctionate cu warning.
- Pentru ca reducerile de pret sa poata fi aplicate inainte de cele 7 zile regulamentare trebuie sa fie de minim 10% din ultima valoare anuntata a produsului.


3.g. Reclama, mesaje comerciale si pretul acestora

Promovarea pe forumul mitsu.ro a unei marci, firme, site etc, sau postarea de anunturi cu caracter comercial se pot face NUMAI pe baza unui contract de publicitate. Pentru asta trimiteti o solicitare la adresa de email:voicescu_radu@yahoo.com
Nerespectarea acestei reguli si incercarea de promovare mascata vor fi sanctionate si poate duce pana la excluderea de pe forum.
Orice mesaj care contravine acestei reguli va fi sters fara nici un preaviz.

3.h Notificari

Uneori administratori pot dori sa va trimita mesaje sau diverse notificari pe email. Aceste mesaje pot fi mesaje de informare sau mesaje comerciale venite de la partenerii forumului. Daca nu doriti sa primiti aceste anunturi si mesaje, debifati optiunea de a mai primi email-uri din partea administratorilor din Panoul Utilizatorului.
Atat timp cate sunteti membru ai acestui forum, aceste mesaje nu sunt considerate SPAM.5. OBLIGATIILE MODERATORILOR SI SUPERMODERATORILOR:

- sa aibe o atitudine toleranta fata de useri si sa-i AJUTE sa isi rezolve problemele.
- sa NU se certe cu userii.
- sa STEARGA orice post OFFTOPIC
- sa STEARGA orice post ce contine RECLAME DE ORICE FEL, postarea de link-uri ce NU sunt utile si ontopic, postarea unor denumiri de firme ce NU au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma, etc.).
- sa avertizeze userii ca incalca regulamentul si sa propuna BANAREA acestora in cazul in care recidiveaza.
- sa propuna banarea userilor ce au un limbaj trivial (pot fi banati direct daca exista acest privilegiu).
- sa INCHIDA/STEARGA thread-urile cand acestea incalca flagrant prezentul regulamentul
- sa EXPLICE clar motivul pentru care a fost inchis un thread la inchiderea acestuia. (FARA EXCEPTII !).5. Reclamatii
Daca un membru considera ca a fost insultat prin mesajele altor membrii sau nedreptatit printr-o actiune întreprinsa de un moderator, poate reclama acest lucru deschizând un topic în categoria Zona Administrativa sau printr-un mesaj privat unui Administrator sau Moderator


6. DISPOZITII GENERALE


6.a Intalnirile Mitsu.ro

La intalnirile organizate sub egida Mitsu.ro sunt interzise manifestarile care incalca regulile de circulatie pe drumurile publice sau care aduc atingere ordinii si linistii publice, de genul liniute, muzica data la maxim, comportament necivilizat, limbaj trivial etc. Sectiunea ”Intilniri si evenimente Mitsu.ro” a fost creata in ideea de a facilita comunicarea si intalnirile intre membrii comunitatii Mitsu.ro din toate orasele/zonele tarii. In aceasta arie se pot deschide topicuri de intalniri intre membrii Mitsu.ro dintr-un oras/zona a tarii in care sa se discute detaliile respectivelor intalniri (data, ora, locatie, etc.) fara insa a purta discutii care nu au nici o legatura cu topicul/sectiunea respectiva. Pentru astfel de discutii exista PM, messenger, email, telefon, etc.
6.b Alte prevederi

- Se pune in vedere faptul, foarte important, ca acest forum este dedicat auto, deci contributia unui user se reflecta prin utilitatea postarilor lui legate de subiect. Nu este forum de dating, chat, iar cei ce nu inteleg treaba asta nu au ce cauta pe aici.
- Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT. In orice moment puteti fi banat daca NU respectati regulamentul si daca nu aveti un comportament CIVILIZAT.
- NU are nimeni nimic de pierdut daca NU mai doriti sa postati/vizitati acest forum. Este o alegere ce VA APARTINE si nu tinem neaparat sa cunoastem motivatia. E o problema STRICT personala. NU este nevoie sa deschideti un topic (thread) in care sa ne explicati de ce plecati de pe forum.
- Faptul ca sunteti user de X ani/luni sau ca aveti un milion de posturi NU impresioneaza pe nimeni si NU va salveaza in cazul in care INCALCATI REGULAMENTUL IN MOD REPETAT.
- Faptul ca ati postat o cerere de ajutor, nu presupune OBLIGATIVITATEA celorlalti useri de a raspunde in mod automat si intr-o anumita perioada de timp la postul dvs.
- Desi incercam sa monitorizam cat mai bine continutul mesajelor publicate, mitsu.ro nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum.
- Datorita caracterului "real time" incalcari accidentale ale legilor in vigoare pot aparea! In cazul in care detectati o asemenea anomalie sunteti invitati sa ne contactati in scopul clarificarii problemei !

6.c Prevederi finale


În orice situatie neacoperita de prezentul regulament, decizia va fi luata de echipa de administrare si moderare mitsu.ro, dupa o dezbatere între membrii acesteia.

Regulamentul poate fi modificat/actualizat fara înstiintarea prealabila a membrilor.

În conformitate cu Legea 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic, republicata, Mitsu.ro nu poate fi facut responsabil de continutul mesajelor postate de membrii acestuia.
Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta.
Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.

Din pacate, experienta a demonstrat ca in ultima vreme forumul a suferit o scadere dramatica de calitate, aceasta impunand o munca titanica din partea moderatorilor pentru a mentine ordinea si calitatea forumului.
De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un minim efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.
Cei carora nu le convin aceste reguli, sunt liberi sa nu mai frecventeze acest forum. Nu li se va simti lipsa.

Închis

Înapoi la “Regulament”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator