Revizii - Costuri directe si indirecte
Craciun fericit pt toti posesorii de Outlander !!
Ma poate lumina si pe mine cineva? Nu mai tin minte cate lampi de marsarier avem la masina? Doua? - si pe stanga si pe dreapta? Intreb asta ca la mine am observat ieri ca merge numai cea din stanga si nu am cartea tehnica la indemana ca sa ma lamuresc.
Multam.
Ma poate lumina si pe mine cineva? Nu mai tin minte cate lampi de marsarier avem la masina? Doua? - si pe stanga si pe dreapta? Intreb asta ca la mine am observat ieri ca merge numai cea din stanga si nu am cartea tehnica la indemana ca sa ma lamuresc.
Multam.
Revizie 15.000 km - 1067 lei la Iricad Galati. Desi le-am spus sa nu-mi schimbe filtru de motorina pt ca nu scrie in carnetul de garantie ei au facut de capul lor. Le-am spus ca data viitoare nu va mai fi asa. Atentie la ce va schimba. Baga de la ei toate filtrele desi ele ar trebui schimbat conform carnetului de garantie.
- Cristiiasi
- EVO I
Revizie 60000 , motor 2.0
F.ulei Mann 23 lei, F.motorina Knecht 130lei, F.polen CA Mann 89lei, F.aer Mann 58lei, ulei Mobil 1 5W30 esp 5 litri 235lei, ulei cutie 75W80 Elf 2 litri 30lei litru, Diferential 0,5 l C.transmisie 0.5l Valvoline 75W90 45 lei Total 640 ron. F. aer si polen puteti sa le schimbati singuri nu e o filozofie. Restu va trebuie elevator si mai mult de 60 de lei deja e hotie.
F.ulei Mann 23 lei, F.motorina Knecht 130lei, F.polen CA Mann 89lei, F.aer Mann 58lei, ulei Mobil 1 5W30 esp 5 litri 235lei, ulei cutie 75W80 Elf 2 litri 30lei litru, Diferential 0,5 l C.transmisie 0.5l Valvoline 75W90 45 lei Total 640 ron. F. aer si polen puteti sa le schimbati singuri nu e o filozofie. Restu va trebuie elevator si mai mult de 60 de lei deja e hotie.
- Cristiiasi
- EVO I
Pt. f.polen va trebui dat jos torpedoul, mai exact tija care-l sustine din partea dreapta trebuie impinsa in afara. Apoi va trebui indepartat un capac alb si schimbat filtrul.Pentru a ajunge la F.motorina trebuie date la o parte furtunele ce duc la filtrul de aer Au un colier pe la mijlocul masinii. si e in spate putin in partea dreapta