Harta Romania

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Outlander
Scrie răspuns
adim79
EVO I

Mesaj de adim79 » Dum Mai 15, 2011 12:48 pm

cataz
EVO I

Mesaj de cataz » Vin Mai 20, 2011 2:56 pm

Am primit astazi update-ul cu harta MMCS din martie 2011. Daca ma poate ajuta cineva sa incarc imaginea pe un server de download. Nici nu ma prea pricep la asta. Am incercat pe MEGAUPLOAD si nu am reusit. Imaginea are 6,26 GB.

bacodrut
EVO I

Mesaj de bacodrut » Vin Mai 20, 2011 9:19 pm

Ti-ai incarcat hartile? Cam ce acoperire au in tara, dar strainatate? Multumesc!

cataz
EVO I

Mesaj de cataz » Dum Mai 22, 2011 7:58 pm

In documentatia care insoteste discul, nu se mentioneaza nimic in legatura cu gradul de acoperire al RO sau al altor tari. Din scurta experienta pe care am avut-o cu noua harta, pot spune ca drumurile judetene din Braila si Ialomita nu apar si ma refer la Rm. Sarat - Faurei, Ianca - Bordei Verde - Viziru, Viziru - Gura Ialomitei - DN2B. In Constanta apar mai multe stradute, care in harta veche nu apareau, dar nu toate. Despre alte zone, nu stiu, ca nu le-am testat inca si nici despre alte tari.

cataz
EVO I

Mesaj de cataz » Lun Mai 30, 2011 8:01 pm

http://www.4shared.com/folder/N4Mg4B68/ ... P_201.html

Este imaginea dvd-ului cu update-ul la MMCS. Contine multe fisiere si este destul de greu de download-at fara cont premium.

HarryE
EVO I

Mesaj de HarryE » Lun Mai 30, 2011 11:15 pm

Din pacate imaginea ISO e nefolositoare, fisierele sunt criptate.
Folositor ar fi continutul partitiei de harti de pe HDD (dupa update). Pentru asta e nevoie de procedura de unlock al HDD-ului descrisa undeva mai sus.

adim79
EVO I

Mesaj de adim79 » Mar Mai 31, 2011 2:53 am

QUOTE (HarryE @ May 30 2011, 11:15 PM) Din pacate imaginea ISO e nefolositoare, fisierele sunt criptate.
Folositor ar fi continutul partitiei de harti de pe HDD (dupa update). Pentru asta e nevoie de procedura de unlock al HDD-ului descrisa undeva mai sus.

Imaginea DVD-ului original mi-a fost foarte folositoare. Eu am reusit sa extrag de pe ea hartile si sa le pun la mine. Daca are cineva un cont de FTP undeva unde sa o incarc, tinand cont ca rae 20 Gb, o sa pun eu sus. Abia saptama viitoare o sa am timp de ea, deci daca are cineva spatiu sa o incarc, o pun eu pe FTP.

Pentru cine doreste sa extraga singur hartile de pe imaginea DVD-ului original, ar trebuisa stie ca fisierele care contin hartile se afla in arhivele HD1.xxx. Toate aceste arhive se extrag intr-o singura arhiva. Va pot ajuta cu un script care sa faca toata treaba pt. voi...

adim79
EVO I

Mesaj de adim79 » Mar Mai 31, 2011 2:59 am

QUOTE (adim79 @ May 31 2011, 02:53 AM) Imaginea DVD-ului original mi-a fost foarte folositoare. Eu am reusit sa extrag de pe ea hartile si sa le pun la mine. Daca are cineva un cont de FTP undeva unde sa o incarc, tinand cont ca rae 20 Gb, o sa pun eu sus. Abia saptama viitoare o sa am timp de ea, deci daca are cineva spatiu sa o incarc, o pun eu pe FTP.

Pentru cine doreste sa extraga singur hartile de pe imaginea DVD-ului original, ar trebuisa stie ca fisierele care contin hartile se afla in arhivele HD1.xxx. Toate aceste arhive se extrag intr-o singura arhiva. Va pot ajuta cu un script care sa faca toata treaba pt. voi...

Se pare ca nu pot sa atasez nimic, dei o sa va scriu scriptul aici.

extract_maps_mitsubishi.sh

#!/bin/bash

#recomand executarea acestui script intr-un folder gol, unde userul curent
#sa aiba drepturi wrx (777)

# ce face: Mount, decompress, add to iso, compress maps.iso
# are nevoie de un parametru: calea catre dvd.iso
# optional se poate adauga parametrul nume_fisiere_de_extras fara extensie
#EXEMPLU :
# ./extract_maps_mitsubishi.sh /path_to/dvd.iso
# ./extract_maps_mitsubishi.sh /path_to/dvd.iso HD2
# autor: Victor Cristolovean
#

dvd_sursa=$1
fisier='HD1'
iso_final='mitsubishi_maps.iso'
mount='sudo /bin/mount'
umount='sudo /bin/umount'

#verificam daca ai introdus parametrul obligatoriu
if [ ! $dvd_sursa ]
then
echo "nu ai pus calea catre dvd-ul de prelucrat"
exit 1
fi
#verificam daca ai introdus parametrul optional
if [ $2 ]
then
fisier=$2
fi

#verificam daca avem un folder temporar pentru mount dvd original
if [ ! -d "dvd" ]
then
echo "creeam un folder pt mount iso numit dvd"
mkdir dvd
fi
#montam dvd.iso in folderul dvd
$mount -o loop $dvd_sursa dvd
#verificam daca a functionat comanda sau nu
if [ $? -ne 0 ]
then
echo "Nu am putut monta fisierul $dvd_sursa. verifica daca path_to (calea absoluta sau relativa) este corecta, daca numele imaginii este corect (litere mici, litere mari)"
exit 1
fi
for i in `ls -1 dvd/$fisier.???`
do
echo "unzip $i si adaug la $iso_final"
gunzip -c $i >> $iso_final
done

$umount -l dvd
echo gata

HarryE
EVO I

Mesaj de HarryE » Mie Iun 01, 2011 10:15 am

Eram convins ca fisierele sunt criptate! Acum nu mai e nevoie de imaginea partitiei de date...
Bravo aditm79! Esti supertare! Dau o bere, doua, treispe cu prima ocazie!

Apple
EVO I

Mesaj de Apple » Mie Iun 01, 2011 10:56 am

pentru cine are cont de rapidshare puteti folosi si linkurile urmatoare. Scuze ca n-am urmarit discutia mai devreme...

MMCS Navigation

Le-am salvat asa ca sa nu pun 50 de mii de linkuri.

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Outlander”