Revizii - Costuri directe si indirecte
QUOTE (alex167 @ Feb 25 2010, 09:07 PM) Tot nu ne-ai spus de unde le-ai luat. Ca la service ma gandesc ca sunt mult mai scumpe.
am un prieten care lucreaza la un magazin de piese auto si-mi cauta cele mai bune variante la preturi acceptabile!!!!
eu sint din tg mures,dar daca vrei iti fac legatura cu el
am un prieten care lucreaza la un magazin de piese auto si-mi cauta cele mai bune variante la preturi acceptabile!!!!
eu sint din tg mures,dar daca vrei iti fac legatura cu el
- andreiderme
- EVO I
- cio_carcotasu
- EVO I
Salut
Am facut revizia de 20.ooo Km la MCAR expozitiei
FILTRU ULEI GSX45/GS41 46RON
FILTRU COMBUSTIBIL GSX45/GS41 194RON
FILTRU AER GSX45/GS41 181RON
FILTRU POLEN GSX45/GS41 115RON
ULEI TEXACO ULTRA V 5W-30 (BIDON4L) 228RON( 57 RON/LITRU)
ULEI TEXACO ULTRA V 5W-30 (BIDON1L) 63RON
MANOPERA 270 RON
TOTAL 1097 RON ( 1305 CU TOT CU TVA)
Am facut revizia de 20.ooo Km la MCAR expozitiei
FILTRU ULEI GSX45/GS41 46RON
FILTRU COMBUSTIBIL GSX45/GS41 194RON
FILTRU AER GSX45/GS41 181RON
FILTRU POLEN GSX45/GS41 115RON
ULEI TEXACO ULTRA V 5W-30 (BIDON4L) 228RON( 57 RON/LITRU)
ULEI TEXACO ULTRA V 5W-30 (BIDON1L) 63RON
MANOPERA 270 RON
TOTAL 1097 RON ( 1305 CU TOT CU TVA)
- cio_carcotasu
- EVO I
QUOTE (andreiderme @ Mar 9 2010, 10:36 PM) Fara sa vreau sa jignesc pe nimeni, mi se pare o ineptie treaba cu "placutele astea de 25E sunt mai eficiente decat cele originale". Efectul placebo...
Nu e cu suparare stai linistit...sau vehiculat niste experiente ale unora dintre noi...si atit.
Sincer cred ca cele originale cam tot atit costa...diferenta e in buzunar la Tiriac (asta o spun din experienta cu un hyundai la care imi procur piese originale la <25% din pretul de service - astia de la MCAR sunt mici copii, sa-i vezi pe aia ce hoti, zici ca faci revizie la elicopter nu la o amarita de masina "chinezeasca").
Ca sa fac o comparatie:
Placute originale:
- frinare eficienta
- uzura prematura a discului fata
- Uzura prematura a placutelor (20000 in cazul meu - 60% in oras)
- mult praf pe janta
Placute aftermarket (EBC in cazul meu)
- nu am sesizat nici o diferenta la frinare in bine sau rau - dar se comporta excelent pina acum
- uzura disc - nu stiu, o sa vad la revizie
- uzura placute - nu stiu, o sa va zic cind le schimb, au 10000 pina acum
- putin praf pe janta
Si in general, cele "originale" sunt fabricate de alti producatori (in cazul discurilor mi-a zis unul din service ca ar fi Brambo).
Numai bine
Nu e cu suparare stai linistit...sau vehiculat niste experiente ale unora dintre noi...si atit.
Sincer cred ca cele originale cam tot atit costa...diferenta e in buzunar la Tiriac (asta o spun din experienta cu un hyundai la care imi procur piese originale la <25% din pretul de service - astia de la MCAR sunt mici copii, sa-i vezi pe aia ce hoti, zici ca faci revizie la elicopter nu la o amarita de masina "chinezeasca").
Ca sa fac o comparatie:
Placute originale:
- frinare eficienta
- uzura prematura a discului fata
- Uzura prematura a placutelor (20000 in cazul meu - 60% in oras)
- mult praf pe janta
Placute aftermarket (EBC in cazul meu)
- nu am sesizat nici o diferenta la frinare in bine sau rau - dar se comporta excelent pina acum
- uzura disc - nu stiu, o sa vad la revizie
- uzura placute - nu stiu, o sa va zic cind le schimb, au 10000 pina acum
- putin praf pe janta
Si in general, cele "originale" sunt fabricate de alti producatori (in cazul discurilor mi-a zis unul din service ca ar fi Brambo).
Numai bine
- cio_carcotasu
- EVO I