cum dau jos bordul ?
nu mai functioneaza nici-un bec de interior care lumineaza butoanele si scrumiera. cum dau jos bordu sa le schimb eu acasa ...la service sunt sigur ca ma costa 2-3 mil . citisem undeva ca trebe sa dau jos butoanele si acolo trebuie sa am niste suruburi, nu le am
- Fişiere ataşate
-
- bord.JPG (56.76 KiB) Vizualizat de 8091 ori
inainte de a posta aici am cautat pe net informatia respectiva ..... un singur post am gasit , unde zicea cineva ca trebuie date jos butoanele de la aer si acolo sunt 2 suruburi ...butoanele le-am dat jos, n-am gasit niciun surub
in week-end daca e vremea mai calda ... ori demontez, ori rup ......una din 2 ...ca deja nu mai suport benza totala
toata masina e numai scrum de tigara ..... insa scrumiera e perfect curata ....nimeresc peste tot ...mai putin in scrumiera .
oricum trebuie sa-l desfac sa-mi montez antena pt tv .... si inca 2 prize legate pe direct , nici-odata nu-mi ajunge o priza si e foarte enervant ca atunci cand iei contactul jos nu se mai incarca telefonul sau navigatia , se opreste detectorul, etc etc .......
daca e careva care mi-ar putea da niste instructiuni ar fi SUPER.
multumesc
in week-end daca e vremea mai calda ... ori demontez, ori rup ......una din 2 ...ca deja nu mai suport benza totala
toata masina e numai scrum de tigara ..... insa scrumiera e perfect curata ....nimeresc peste tot ...mai putin in scrumiera .
oricum trebuie sa-l desfac sa-mi montez antena pt tv .... si inca 2 prize legate pe direct , nici-odata nu-mi ajunge o priza si e foarte enervant ca atunci cand iei contactul jos nu se mai incarca telefonul sau navigatia , se opreste detectorul, etc etc .......
daca e careva care mi-ar putea da niste instructiuni ar fi SUPER.
multumesc
QUOTE (rcostin)Pai nea owexonline :-D , vaz ca ti-a raspuns cineva. Daca nu reusesti sa iei manualele in timp util, vezi ca le-am luat eu. Or sa fie disponibile aici
Numai bine,
RCostin
Merci, dar ai putea cumva sa pui pdf pt download ...complet ...sa il pot downloada sa il am la mine in laptop ...? merci
Numai bine,
RCostin
Merci, dar ai putea cumva sa pui pdf pt download ...complet ...sa il pot downloada sa il am la mine in laptop ...? merci
- tiberiu2008
- EVO I