Alternativa pentru MMCS, zic eu si mai ieftina!
parca MCar are in oferta un Kenwood 2DIN de acest gen... si e cam prin zona de pret la care vroiati sa o cumparati de afara...
Problema ar fi disparitia setarilor care se puteau face din MMCS + Altele care tin de masina, gen TRIP, Environment etc...
Later Edit: Am gasit-o si-am atasat sa vedeti despre ce e vrb...
Problema ar fi disparitia setarilor care se puteau face din MMCS + Altele care tin de masina, gen TRIP, Environment etc...
- Gabriela Pacea
- EVO I
QUOTE (Apple)parca MCar are in oferta un Kenwood 2DIN de acest gen... si e cam prin zona de pret la care vroiati sa o cumparati de afara...
Sistemul se monteaza in bord exact ca navigatia originala MMCS.
Dupa cum am vazut sistemul are foarte multe caracteristici atractive pt oricine : ecran LCD 6.1inch, redare cd/dvd/DIVX, unitate Bluetooth, navigatie europa, navigatie harta Romaniei ....plus alte optionale la fel de atractive : adaptor Ipod,mp3player , camera video pt mers inapoi plus TV Tuner digital
Se poate monta pe Lancer si Outlander...
Sistemul se monteaza in bord exact ca navigatia originala MMCS.
Dupa cum am vazut sistemul are foarte multe caracteristici atractive pt oricine : ecran LCD 6.1inch, redare cd/dvd/DIVX, unitate Bluetooth, navigatie europa, navigatie harta Romaniei ....plus alte optionale la fel de atractive : adaptor Ipod,mp3player , camera video pt mers inapoi plus TV Tuner digital
Se poate monta pe Lancer si Outlander...
Imi raspund singur. Aparatul are hartile de la GARMIN. Deci ceva mai greu de updatat, Romania ceva mai slaba, probabil au o varianta a atlas-ului ROAD. De menu n-am gasit mentiune ca ar fi in limba romana, nici ghidarea.
E o solutie buna si asta, insa cred ca cea de la PIONEER se pliaza perfect pentru cerintele navigatiei in RO.
Poate il vom gasi si in oferta de accesorii de la M Car.
E o solutie buna si asta, insa cred ca cea de la PIONEER se pliaza perfect pentru cerintele navigatiei in RO.
Poate il vom gasi si in oferta de accesorii de la M Car.
- BlackViper
- EVO I
Hades, vezi ca pe pioneer-ul ala hartile chiar sunt o problema. Am vorbit cu cei de la pioneer intr-o maniera, hai sa-i zicem, semi-oficiala si uite ce am aflat:
1. Bucuresti-ul, spre exemplu, este numai un punct pe harta Romaniei (la pioneer pe site scrie mare ca Romania are limited coverage)
2. Este foarte greu de spart ca sa-i pui harti noi, riscind chiar sa nu mai mearga partea de navigatie.
3. Softul de navigatie este o varianta modificata de iGo8.
4. Pentru aparatele cumparate de afara (chiar daca au garantie internationala) nu se inghesuie sale repare in caz de probleme.
Daca totusi cumva gasesti o posibilitate sa-l hack safe atunci comanda-l in SUA ca-ti vine in cam 2 sapt si e net mai bine la pret ca aici..
1. Bucuresti-ul, spre exemplu, este numai un punct pe harta Romaniei (la pioneer pe site scrie mare ca Romania are limited coverage)
2. Este foarte greu de spart ca sa-i pui harti noi, riscind chiar sa nu mai mearga partea de navigatie.
3. Softul de navigatie este o varianta modificata de iGo8.
4. Pentru aparatele cumparate de afara (chiar daca au garantie internationala) nu se inghesuie sale repare in caz de probleme.
Daca totusi cumva gasesti o posibilitate sa-l hack safe atunci comanda-l in SUA ca-ti vine in cam 2 sapt si e net mai bine la pret ca aici..
Salut,
Informatiile tale sunt bine veinite.
Acum intrebarea e daca ai vorbit cu cei de la Pioneer de la noi, sau cu cineva de la Pio EU.
Am o usoara indoiala apropos de detalierea slaba a Romaniei. Atat timp cat softul e un IGO modificat, baza de harti e clar cea de la Igo, iar hartile aste le stim cu toti ca sunt bunicele.
E ca si cum ai zice ca Sandero, desi modificat din Logan, n-are nici o optiune.
Oricum, eu mai astept pana sa-l iau. Vreau sa mai vad impresii.
Varianta cu SUA pica, pentru ca cele americane sunt usor modificate la soft si spre exemplu RDS la radio nu ai, pentru ca la ei nu se utilizeaza. Ce m-a infricosat un pic este faptul ca deja la ei a aparut primul UPDATE oficial, valabil doar pentru cele vandute in SUA, update ce corecteaza cam multe bube!
Poate iti aduci aminte unde ai vazut pe site la ei treaba cu Romania partial, eu nu reusesc sa gasesc nici o precizare.
Ce pot sa vaspun este ca acel Kenwood vine cu hartile de la Garmin, iar la Garmin pe site, harta Romaniei e foarte completa: Bucuresti si Timisoara.
Oricum, acum vreau sa dau un mail si la Romania Digitala sa-i intreb daca se poate integra ROAD in acel Kenwood.
Informatiile tale sunt bine veinite.
Acum intrebarea e daca ai vorbit cu cei de la Pioneer de la noi, sau cu cineva de la Pio EU.
Am o usoara indoiala apropos de detalierea slaba a Romaniei. Atat timp cat softul e un IGO modificat, baza de harti e clar cea de la Igo, iar hartile aste le stim cu toti ca sunt bunicele.
E ca si cum ai zice ca Sandero, desi modificat din Logan, n-are nici o optiune.
Oricum, eu mai astept pana sa-l iau. Vreau sa mai vad impresii.
Varianta cu SUA pica, pentru ca cele americane sunt usor modificate la soft si spre exemplu RDS la radio nu ai, pentru ca la ei nu se utilizeaza. Ce m-a infricosat un pic este faptul ca deja la ei a aparut primul UPDATE oficial, valabil doar pentru cele vandute in SUA, update ce corecteaza cam multe bube!
Poate iti aduci aminte unde ai vazut pe site la ei treaba cu Romania partial, eu nu reusesc sa gasesc nici o precizare.
Ce pot sa vaspun este ca acel Kenwood vine cu hartile de la Garmin, iar la Garmin pe site, harta Romaniei e foarte completa: Bucuresti si Timisoara.
Oricum, acum vreau sa dau un mail si la Romania Digitala sa-i intreb daca se poate integra ROAD in acel Kenwood.
- BlackViper
- EVO I
O alta alternativa ar fi Clarion MAX688RBT, mai ales daca ai copii si vrei sa le pui ceva in spate iar tu in fata sa asculti/vezi altceva (poseda control dual zone). Eu acum, dupa ce am forat, am gasit masca 2DIN - la un pret mai mic decit cel oferit de Mitsubishi Romania , pretul de la Mitsubishi fiind 200 EURO fara tva - ca sa pot inlocui casetofonul stock al mashinii. O sa schimb cu aceasta ocazie instalatia audio complet (subwoofer in incinta custom made, difuzoare schimbate, usi insonorizate, amplificatoare, fire noi trase, etc.). Din nefericire MAX688RBT nu ofera navigatie , dar am decis ca momentan ma lipsesc de ea. Cind va fi gata pote voi posta ceva poze pe site....dar mai e cale lunga pina acolo...din nefericire... :|