Noul Outlander
Nu are.
Motorul pe benzina de 2.5 e mai slabut decat cel de 2.4 de pe Outlander.
In alta ordine de idei: in ce priveste versiunea de X-Trail echipata cu versiunea diesel de 2.0 dci / 150 CP mie mi s-a parut ca era mai slabuta din punctul de vedere al performantelor dinamice, comparativ cu Outlander-ul de 2.0 DID / 140 CP. Deocamdata este o opinie singulara. Ca sa fie pertinenta, ar trebui sa mai incerce si altcineva cele doua modele si sa vada daca este asa cum am spus.
Motorul pe benzina de 2.5 e mai slabut decat cel de 2.4 de pe Outlander.
In alta ordine de idei: in ce priveste versiunea de X-Trail echipata cu versiunea diesel de 2.0 dci / 150 CP mie mi s-a parut ca era mai slabuta din punctul de vedere al performantelor dinamice, comparativ cu Outlander-ul de 2.0 DID / 140 CP. Deocamdata este o opinie singulara. Ca sa fie pertinenta, ar trebui sa mai incerce si altcineva cele doua modele si sa vada daca este asa cum am spus.
Va salut pe toti.Sunt posesor de Outlander Instyle 2.0 Red Orient fara navigatie de cateva zile.Vreau sa spun ce nu imi place la aceasta masinuta(pana acum am avut un megane 1.6 benzina).
1.Suspensiile foarte tari.La orice denivelare se simte ca si cand ai fi dat intr-o groapa.
2.Treapta intai mi se pare foarte scurta.
3.Nu am spatii de depozitare in portbagaj (cu greu am gasit un loc pentru trusa de prim ajutor si triunghiul reflectorizant-le-am am bagat in compartimentul cu scule)
4.Farurile nu se sting daca blochezi usile.
5.Displayul de la CD-player prost conceput-cand aprinzi farurile luminozitatea se diminueaza si abia observi ce scrie pe display.
6.Volanul nu se regleaza in adancime.
7.Afisajul pentru consumul instantaneu este o linie gradata 0...10...20... Nu stii sigur ce consum instantaneu ai.
8.Nu iti arata cati litri de combustibil ai consumat de la ultima resetare.
9.Sistemul audio nu are functie de pauza (sau nu am descoperit-o eu)-este deranjant cand vrei sa vorbesti cu cineva si ai volumul dat tare pentru ca trebuie sa dai la minim sau sa opresti sistemul.
10.Ia mult timp sa schimbe cd-urile din magazia de cd-uri.
11.Sistemul bluetooth-atunci cand vrei sa renunti sa suni pe cineva iti spune continuu sa zici numarul de telefon.Trebuie sa efectuezi neaparat o convorbire pentru a opri sistemul.
12.Directia prea sensibila.
13.Volanul revine greu la pozitia initiala.
14.Lipsa reglajului suportului lombar la sofer.
O sa mai revin cu detalii pe parcurs.
O zi buna
1.Suspensiile foarte tari.La orice denivelare se simte ca si cand ai fi dat intr-o groapa.
2.Treapta intai mi se pare foarte scurta.
3.Nu am spatii de depozitare in portbagaj (cu greu am gasit un loc pentru trusa de prim ajutor si triunghiul reflectorizant-le-am am bagat in compartimentul cu scule)
4.Farurile nu se sting daca blochezi usile.
5.Displayul de la CD-player prost conceput-cand aprinzi farurile luminozitatea se diminueaza si abia observi ce scrie pe display.
6.Volanul nu se regleaza in adancime.
7.Afisajul pentru consumul instantaneu este o linie gradata 0...10...20... Nu stii sigur ce consum instantaneu ai.
8.Nu iti arata cati litri de combustibil ai consumat de la ultima resetare.
9.Sistemul audio nu are functie de pauza (sau nu am descoperit-o eu)-este deranjant cand vrei sa vorbesti cu cineva si ai volumul dat tare pentru ca trebuie sa dai la minim sau sa opresti sistemul.
10.Ia mult timp sa schimbe cd-urile din magazia de cd-uri.
11.Sistemul bluetooth-atunci cand vrei sa renunti sa suni pe cineva iti spune continuu sa zici numarul de telefon.Trebuie sa efectuezi neaparat o convorbire pentru a opri sistemul.
12.Directia prea sensibila.
13.Volanul revine greu la pozitia initiala.
O sa mai revin cu detalii pe parcurs.
O zi buna
- andreiderme
- EVO I
Si eu am avut tot Megane 1.6:
1. Probabil ai jantele de 18'. La cele de 16, problema nu exista. Va dati seama cat s-ar inclina fara suspensii mai ferme...
2. Treapta 1 e scurta la TOATE dieselurile
3. Ai 2 spatii in laterale si unul sub planseu. Vrei sa fie ciur?
4. Daca lasi pe auto farurile se sting
5. Corect. E o problema f dezbatuta pe acest forum
6. Da
7. Nu conteaza consumul instantaneu, dar totusi e un pic stresant
8. Idem 5
9. Multe nu au
10. Vezi daca ai magazie...
11. Vezi daca ai dintealbastru...
12. Directia este foarte precisa si nu e "teleghidata" ca la Megane sau multe alte masini. Probabil ca si asistarea e mai diminuata.
13. ?! Ai incercat sa-i dai drumul?
14. Corect. Dar mie nu mi se pare ca folosea la ceva. Poate daca ai 'tai cocoasha
Diclaimer: Opiniile exprimate sunt strict personale si NU am facut mishto de autor Va multumesc
1. Probabil ai jantele de 18'. La cele de 16, problema nu exista. Va dati seama cat s-ar inclina fara suspensii mai ferme...
2. Treapta 1 e scurta la TOATE dieselurile
3. Ai 2 spatii in laterale si unul sub planseu. Vrei sa fie ciur?
4. Daca lasi pe auto farurile se sting
5. Corect. E o problema f dezbatuta pe acest forum
6. Da
7. Nu conteaza consumul instantaneu, dar totusi e un pic stresant
8. Idem 5
9. Multe nu au
10. Vezi daca ai magazie...
11. Vezi daca ai dintealbastru...
12. Directia este foarte precisa si nu e "teleghidata" ca la Megane sau multe alte masini. Probabil ca si asistarea e mai diminuata.
13. ?! Ai incercat sa-i dai drumul?
14. Corect. Dar mie nu mi se pare ca folosea la ceva. Poate daca ai 'tai cocoasha
Diclaimer: Opiniile exprimate sunt strict personale si NU am facut mishto de autor Va multumesc
QUOTE (inn0)Va salut pe toti.Sunt posesor de Outlander Instyle 2.0 Red Orient fara navigatie de cateva zile.Vreau sa spun ce nu imi place la aceasta masinuta(pana acum am avut un megane 1.6 benzina).
.
.
si noi te salutam pe tine.
aproape toate aspectele mentionate se puteau afla citind in 1-2 locuri despre outlander, nu mai vorbesc de un test drive.
de ai cumparat totusi masina asta? ca puteai sa iti iei xtrail sau crv sau rav4 si cred ca lista ta ar fi fost mai scurta.
.
.
si noi te salutam pe tine.
aproape toate aspectele mentionate se puteau afla citind in 1-2 locuri despre outlander, nu mai vorbesc de un test drive.
de ai cumparat totusi masina asta? ca puteai sa iti iei xtrail sau crv sau rav4 si cred ca lista ta ar fi fost mai scurta.
- Mutzunache
- EVO I
Salut,
Momentan 1200 de km, dotarile banuiesc ca le cunoasteti, singurele neajunsuri, motorul - trebuia sa il iau mai mare sau ii voi pune kit-ul de putere, parca nu ii ajung 140 de CP, si lipsa hartii pentru Romania, in rest ma bucura toate prostiioarele de pe masina de la bluethoot, pana la sistemul de sunet....
Momentan 1200 de km, dotarile banuiesc ca le cunoasteti, singurele neajunsuri, motorul - trebuia sa il iau mai mare sau ii voi pune kit-ul de putere, parca nu ii ajung 140 de CP, si lipsa hartii pentru Romania, in rest ma bucura toate prostiioarele de pe masina de la bluethoot, pana la sistemul de sunet....