pe un drum perfect uscat dar plin de serpentine, cum ar fi Transfagarasanul, cum e mai bine sa mergi?
cu tractiune doar pe rotile din fata sau cu tractiunea integrala?
daca mergi un drum asa lung cu tractiune integrala, se poate defecta ceva pe la masina?
multumesc!
FWD sau 4WD
n-am zis nicaieri numic de lock.
era vorba de auto.
sint alte masini care au tractiune integrala permanenta si ma intrebam daca poti folosi si outlanderu' in felul asta si pe suprafete uscate.
am de facut citeva drumuri care implica traversrea unor munti cu foarte multe serpentine si as fi vrut sa stiu care varianta e mai buna pentru situatia asta.
merci!
era vorba de auto.
sint alte masini care au tractiune integrala permanenta si ma intrebam daca poti folosi si outlanderu' in felul asta si pe suprafete uscate.
am de facut citeva drumuri care implica traversrea unor munti cu foarte multe serpentine si as fi vrut sa stiu care varianta e mai buna pentru situatia asta.
merci!
- andreiderme
- EVO I
Cu siguranta poti folosi numai 4WD daca vrei. 2WD e facut pe reducerea consumului. Oricum pe auto iti distribuie cum vrea el, asa ca nu-i nici o problema.
Eu personal cand merg pe serpentine merg NUMAI cu 4WD fiindca masina e mai stabila, stabilitate la frana de motor, are grip si nu face torque steering.
Eu personal cand merg pe serpentine merg NUMAI cu 4WD fiindca masina e mai stabila, stabilitate la frana de motor, are grip si nu face torque steering.