Eroare Bord - Lumini
- spidercata
- EVO I
Daca ai xenoane din fabrica si si senzori de nivel pe puntea fata si spate care regleaza farurile automat in functie de incarcarea ei.
La varianta cu xenoane NU ai buton pentru reglarea manuala a inaltimii farurilor.
Semnul ala din bord te anunta ca ceva e in neregula la autonivelarea farurilor.
Cauze mai des intalnite in urma carora apare aceasta eroare:
- se rup bieleltele care leaga basculele de senzor. Cauta aici pe forum, au facut unii niste bielete mult mai ok ca cele originale.
- schimbarea basculelor fata cu unele after market mai 'no-name', care pot avea mici diferente de cote la gaura de care se prinde bieleta senzorului.
- senzor decalibrat/defect. (cel mai putin probabil)
Mie mi-a stat aprins martorul ala vreme de ~20-25.000km cat am avut niste bascule after market mai dubioase.
Apoi le-am schimba cu niste bascule TRW si martorul s-a stins.
Mi se mai aprinde din cand in cand sau in off-road cand se inchide / deschide suspensia mai mult sau la mers blana pe drumuri virajate cand - tot asa - lucreaza suspensia pana aproape de extremitati.
La varianta cu xenoane NU ai buton pentru reglarea manuala a inaltimii farurilor.
Semnul ala din bord te anunta ca ceva e in neregula la autonivelarea farurilor.
Cauze mai des intalnite in urma carora apare aceasta eroare:
- se rup bieleltele care leaga basculele de senzor. Cauta aici pe forum, au facut unii niste bielete mult mai ok ca cele originale.
- schimbarea basculelor fata cu unele after market mai 'no-name', care pot avea mici diferente de cote la gaura de care se prinde bieleta senzorului.
- senzor decalibrat/defect. (cel mai putin probabil)
Mie mi-a stat aprins martorul ala vreme de ~20-25.000km cat am avut niste bascule after market mai dubioase.
Apoi le-am schimba cu niste bascule TRW si martorul s-a stins.
Mi se mai aprinde din cand in cand sau in off-road cand se inchide / deschide suspensia mai mult sau la mers blana pe drumuri virajate cand - tot asa - lucreaza suspensia pana aproape de extremitati.