Noul Outlander

Utilizare, opinii, probleme si reparatii pentru Mitsubishi Outlander
Scrie răspuns
ccapitanu

Mesaj de ccapitanu » Joi Iun 05, 2008 5:34 pm

Salutari

Poate ma ajuta cineva, as fi si eu interesat de cumpararea unui Outlander 2.4 CVT din Germania, pentru ca am inteles ca daca se ia pe firma nu se mai plateste TVA-ul, si deci ar iesi mai ieftin. Inca nu mi-e clar cu banii cum se procedeaza, adica cum se face transferul in Germania, se poate direct in contul bancar al dealer-ului de acolo ? Si daca da cam care sunt comisioanele, si pe la ce banca e mai avantajos ? Taxe vamale nu se platesc nu ?

Multumesc mult

QUOTE (Alexander)Veni, Vidi, Vici!
Acum, pe larg......
Duminica dimineata (ora 9) am plecat spre Germania impreuna cu cel mai bun prieten al meu, sotia sa si, de la sine inteles, cu jumatatea mea muuuult mai buna. Dupa aproximativ 12 ore (cu pauza de masa si mici pauze de dezmortire) am ajuns in Plauen. Acolo am fost asteptati de domnul Florian Bogus, reprezentantul Autohaus-Voitel, dealer Mitsubishi. Masinuta mea ma astepta cuminte in show-room, cu o placuta "Verkauft" pe parbriz (vandut). N-are rost sa va spun ca somnul din noaptea respectiva nu a fost, n-are rost sa mentionez ca la ora 7 eu eram cu ochii pe tavan. La ora 8, cum s-a deschis reprezentanta, am coborat din camera (am uitat sa mentionez ca, cazarea ne-a fost asigurata de domnul Bogus), ne-am pus la masa, am stabilit o lista cu ce mai vreau pe masina (protectie noroi, oglinzi cromate, senzori parcare, etc.). Cateva ore mai tarziu (intre timp am facut si actele si numerele pt masina), ne strangeam mainile, faceam pozele de "la revedere", ne pupam, schimbam adrese de email, nr. de telefon si primeam o sticla de sampanie (din partea dealer-ului, of course) iar apoi, here we go pe autostrada.
Ce pot sa zic.....sunte entuziasmat de masina, de cum se comporta, de absolut tot, si ma felicit ca am ales Outlander si nu altceva. Credeti-ma ca sunt foarte cusurgiu, si tinand cont ca am condus numai Audi (din 1996) iar ultima masina a fost un Allroad 2.5TDI, am fost chiar stresat daca o sa-mi placa cel putin cat Audi sau o sa fiu dezamagit, iar raspunsul e clar: IMI PLACE LA NEBUNIE!!!!
Nu vreau sa inchei fara a mentiona suportul deosebit primit de la dnul Bogus si implicit de la Autohaus. Pur si simplu oamenii acestia stiu ce inseamna sa vinzi o masina si cum trebuie sa faci un client fericit.
Din pacate nu pot sa zic acelasi lucru despre unele reprezentante din Romania (altele decat Mitsubishi, unde chiar am fost bine primit).
Cu poze voi reveni zilele acestea.

alx
EVO I

Mesaj de alx » Joi Iun 05, 2008 6:10 pm

alex_coso, nasoala faza cu abs-ul, eu as fi incercat o curatare, deconectare si reconectare a senzorilor de abs.

Iar pentru cauciucuri, daca le platesti tu si nu casco sau ei, eu nu le-as cumpara de la service, sunt si scumpe, vin si greu si nici nu sunt extrem de stralucite.

SorelRo
EVO I

Mesaj de SorelRo » Joi Iun 05, 2008 8:40 pm

Alex, ai spus de "o carca" de probleme si n-ai postat decat cea cu ABS-ul. altceva ai mai patit?
Acu' deh suntem tributari partii electronice care desi suna bine cateodata mai da blue screen-uri Pe de alta parte daca mergi pe mana mecanicii, din cate stiam eu primul ABS sau un stramos al ABS-ului a fost facut mecanic, ala are parti multe in miscare deci scade fiabilitatea. Da' electronica se face ieftin in China, fieraraia fina e mai scumpa. Asa ca ... bagam la circuite.

Uliu
EVO I

Mesaj de Uliu » Sâm Iun 07, 2008 1:17 pm

QUOTE (alex_coso)Salut baieti sunt posesorul unui outlander din decembrie anul trecut, si am avut carca de probleme cu el si sunt curios daca stie cineva de vreuna.

Prima problema a fost ca imi da eroare de ABS si ASC din cand in cand, ii dai restart la motor gata dispare, problema mea cea mai mare este in principal cu cei de la servici priam oara cand m-am dus la ei m-au trimis la plimbare ca ei nu vad nici o eroare, dupa care pe autostrada la vreo 150 mi-a aparut unu in fata am pus frana si ghici surpriza abs off asc off dai scartt du-te de-a latu pe 2 benzi si toata distractia. Dupa asta m-am dus din nou la ei de data asta nu asa de calm le-a luat vreo 3 spatamani sa-mi zici ca habar n-au despre ce e vorba si ca trebuie sa imi schimbe calculatorul de abs si asc, sau ceva de genu asta am inteles ca ce-i drept la mecanica eu personal sunt zero barat, le-a mai luat vreo 2 saptamanii sa fie aia de la M car de acord si au facut comanda de calculator si de cauciucuri(care mi s-au tocit in ultimul hal in urma franarii mai sus mentionate). Asta se intampla cam acu 3 sapatamanii de luni ii sun incontinuu si se fac ca ploua sau pur si simplu nu raspund. Le-am zis sa-mi schimbe doar cauciucurile macar sa pot sa merg si io acceptabil cu e ca trepiteaza ca naibii si de vreo 5 zile asteapta acceptul celor de la M-Car, si acu nu mai raspund despre calculator nici vorba nici macar nu sunt in stare sa imi zica cand vine 1 luna 2 luni 3 lunii nimeni nu stie si nimeni nu e de vina. Intre timp io merg cu max 50 la ora ca nu pot mai mult si mai imi dardaie si fundu ca nu stii cand te lasa sistemel de siguranta.

Nu stiu daca am postat unde trebnuia dar sper sa imi dati vreun sfat de unde e eroarea sau ceva similar care ati patit si voi ca poate le spun astora si mi-o fac ca innebunesc in stilu asta, si nu as vrea sa ajung sa ma judec .

Multumesc si astept feedback.

alex_coso, s-a rezolvat problema? Daca da, cum? Am impresia ca am aceiasi problema...

Uliu
EVO I

Mesaj de Uliu » Sâm Iun 07, 2008 1:18 pm

QUOTE (alex_coso)Salut baieti sunt posesorul unui outlander din decembrie anul trecut, si am avut carca de probleme cu el si sunt curios daca stie cineva de vreuna.

Prima problema a fost ca imi da eroare de ABS si ASC din cand in cand, ii dai restart la motor gata dispare, problema mea cea mai mare este in principal cu cei de la servici priam oara cand m-am dus la ei m-au trimis la plimbare ca ei nu vad nici o eroare, dupa care pe autostrada la vreo 150 mi-a aparut unu in fata am pus frana si ghici surpriza abs off asc off dai scartt du-te de-a latu pe 2 benzi si toata distractia. Dupa asta m-am dus din nou la ei de data asta nu asa de calm le-a luat vreo 3 spatamani sa-mi zici ca habar n-au despre ce e vorba si ca trebuie sa imi schimbe calculatorul de abs si asc, sau ceva de genu asta am inteles ca ce-i drept la mecanica eu personal sunt zero barat, le-a mai luat vreo 2 saptamanii sa fie aia de la M car de acord si au facut comanda de calculator si de cauciucuri(care mi s-au tocit in ultimul hal in urma franarii mai sus mentionate). Asta se intampla cam acu 3 sapatamanii de luni ii sun incontinuu si se fac ca ploua sau pur si simplu nu raspund. Le-am zis sa-mi schimbe doar cauciucurile macar sa pot sa merg si io acceptabil cu e ca trepiteaza ca naibii si de vreo 5 zile asteapta acceptul celor de la M-Car, si acu nu mai raspund despre calculator nici vorba nici macar nu sunt in stare sa imi zica cand vine 1 luna 2 luni 3 lunii nimeni nu stie si nimeni nu e de vina. Intre timp io merg cu max 50 la ora ca nu pot mai mult si mai imi dardaie si fundu ca nu stii cand te lasa sistemel de siguranta.

Nu stiu daca am postat unde trebnuia dar sper sa imi dati vreun sfat de unde e eroarea sau ceva similar care ati patit si voi ca poate le spun astora si mi-o fac ca innebunesc in stilu asta, si nu as vrea sa ajung sa ma judec .

Multumesc si astept feedback.

alex_coso, s-a rezolvat problema? Daca da, cum? Am impresia ca am aceiasi problema...

andreiderme
EVO I

Mesaj de andreiderme » Lun Iun 09, 2008 1:10 pm

alex_coso, in primul in pare rau de ce ai patit.
In al doilea rand te-as ruga sa ne spui si noua ce motor ai, cati km, de unde l-ai luat, ce an fabricatie si, cel mai important: unde este fabricat.

Cat despre solutie, nu cred ca exista alta decat sa te duci la service. Nu prea am inteles la CE service te-ai dus. Eu m-as duce direct la M-CAR si preferabil ala din Berceni, chiar daca nu esti din Bucuresti. Dupa aceea as vorbi cu seful service-ului, seful sefului, seful sefului sefului si daca e nevoie as scrie o plangere celor de la Mitsubishi Europa (cat se poate de serios!). Nu se poate sa-si bata in halul asta joc de tine!

Pace

alex_coso
EVO I

Mesaj de alex_coso » Mar Iun 10, 2008 10:02 am

Multumesc de sfaturi, problema nu s-a rezolvat am fost ieri cu avocutul la ei (Mit Motors ca de la ei am cumparat masina) si seful de service in sfarsit a facut comanda de centrala de ABS, au zis ca in 2-3 saptamani se rezolva, sa speram.

Masian este cumparat in decembrie 2007 pe 10 sau 11 nu mai stiu exact are motor de 2.0 diesel si are acu aprope 11k kilometrii, deci io consider ca este destul de noua.

Alte probleme care le-am avut a fost ca la o luna de cand am luat-o mi-au spart unii geamu si mi-au luat display-ul de la senzorii de parcare( pana aici nimik din vina lor) dar cei de la Mit mi-au zis ca nu pot sa faca comnada de geam decat daca le dau un avans,( sa accepte casco nici gand) ok ii rog sa imi dea o proforma pentru geam dupa vreo 2 saptamanii de sunta zilnic, si dupa ce m-am dus la ei de 2 ori tot nu au facut comanda. Nici o problema imi zic merg la M-car, expozitiei, ma duc mi-l pun in cateva ore( astia il aveau pe stock,) si dupa nici 2 zile incepe sa pocneasca sa carie si sa faca de fiecare data cand il dau in jos sau in sus si cand ma duc din nou la ei tot nimik, ca nu-i vina lor si ca daca vreau mi-l schimba dar tot pe banii mei. Revenind la senzor bineinteles ca nu au putu sa imi dea doar diplay-ul si a trebuit sa platesc inca un set chiar daca toti senzorii erau intactii, si bineinteles ambele operatiuni au fost facute cu cash, nici macar prin op n-au vrut, decat daca asteptam vreo 2-3 saptamanii, si toata tarasenia asta se intampla prin ianuarie cand era o caldura afara de nu va imaginati.

Sper sa imi rezolve problema cu abs-ul acu ca e enervanta rau si Uliu daca ai aceeasi problema nu-i lasa sa faca cum zic ei si de prima data cand iti promit ceva sa le zici neaparat sa dea in scris neaparat cu stampi;la si semnatura ca altfel te plimba ca pe mine de 6 luni( da am problema asta de cand am cumparat-o si nici azi nu s-a rezolvat).

Baieti si fete va rog recomandati si voi un service Mitsubishi, eu sunt din Bucuresti da' sunt dispus sa merg si in alta localitate daca baietii sunt seriosi si rezolva problemele.

alex_coso
EVO I

Mesaj de alex_coso » Mar Iun 10, 2008 10:04 am

P.S este fabricat in Japonia, cel putin asa mi-au zis cei de la MIT daca imi spuneti cum pot sa verific o s-o fac si va spun mai exact.

Bizutz
EVO I

Mesaj de Bizutz » Vin Iun 20, 2008 10:55 pm

salutari

am mai postat pe un alt topic si vad ca nu prea raspunde lumea ... si culmea e ca suntem ceva oameni care intrebam acelasi lucru ... nu ne ajutati si pe noi cu niste detalii depsre motorul de 2.4 si cutia CVT ??? pls... nu stiu nimic de ele si la reprezentanta is mai habarnisti ca mine...

sper sa nu stresez lumea, dar chiar vreau un outlander cu cutie automata si motor pe benzina 2.4....

DeBogdan
EVO I

Mesaj de DeBogdan » Sâm Iun 21, 2008 7:55 pm

Salut,

Si cam ce detalii ai vrea tu sa stii?
Detaliaza, ca asa sunt multe de spus dar nu stiu de unde sa incep...

Scrie răspuns

Înapoi la “Mitsubishi Outlander”