Polemica ce s-a iscat era legata de remarca cum ca lancerul pierde in fata mazda 3 la toate capitolele, printre care si tinuta de drum.
Cu totii care ne-am implicat in aceasta discutie cred ca putem cadea de comun acord ca lancerul pierde in fata mazda 3 la dotari sau la tehnologie (care este mai noua...desi aici ar fi de discutat...o tehnologie ceva mai veche poate sta de la egal la egal langa una mai noua, daca este performanta) si, poate la confort, dar niciodata nu cred ca o mazda 3 o sa bata lancerul la tinuta de drum si stabilitate. La aspectul exterior...aici e cancan...tine de gusturile fiecaruia...mie, de exemplu, nu imi place cum arata mazda de fel, indiferent de model.
Nu cred ca trebuie sa ne spargem in figuri care, cum cati km conduce sau care, cum sta cu masina pe serpentine sau sa ne intrecem la liniute...
Eu cel putin, chiar am vorbit serios...daca doresti, chiar te imvit la o tura cu lancerul (cel instyle...pentru cunoscatori) sa vezi cum sta pe viraje... si atunci, poate vei avea termeni corecti de comparatie in ceea ce priveste tinuta de drum.
In alta ordine de idei, felicitari pentru achizitie si cat mai multi km fara probleme.