Buna ziua, detin un Outlander 2 , motor 2.2 diesel si as dori sa montez distantere la toate cele 4 roti.
- Ce parere aveti ?
- A mai montat cineva asa ceva pe outlander ?
Mentionez ca doresc montarea celor mai mici ca dimensiune, am inteles cele de 1 mm.
Distantiere Roti
Sa te asiguri ca au cea buza pe care janta se centreaza. Ca sa nu preia prezoanele toata greutatea, plus ca daca nu sunt gandite sa se centreze pe prezoane or sa bata la viteza.
In rest, distantierii omoara rulmentii, si e posibil si sa lucreze mai prost suspensia un pic, se modifica unghiurile fortelor.
In rest, distantierii omoara rulmentii, si e posibil si sa lucreze mai prost suspensia un pic, se modifica unghiurile fortelor.
Salut. Nu pricep rationamentul distantierelor astea la o caroserie asa cum e Outy. Si 1-2 cm chiar nu cred ca fac mai nimic dpdv al stabilitatii.
Din ce-am vazut la altii marirea ecartamentului se face odata cu marirea garzii la sol (aici vorbesc de dimensiuni importante, de la 15-20 cm in sus) si se face cu precadere pt masinile destinate competitiilor offroad.
Pt Outy nu cred ca e ok treaba asta; mai degraba as incerca jante "intoarse" sa vad cum sta masina pe drum cu ele. Am vazut la Suzuki ceva, dar nu-s convins ca se potrivesc.
Spor.
Din ce-am vazut la altii marirea ecartamentului se face odata cu marirea garzii la sol (aici vorbesc de dimensiuni importante, de la 15-20 cm in sus) si se face cu precadere pt masinile destinate competitiilor offroad.
Pt Outy nu cred ca e ok treaba asta; mai degraba as incerca jante "intoarse" sa vad cum sta masina pe drum cu ele. Am vazut la Suzuki ceva, dar nu-s convins ca se potrivesc.
Spor.