Revizii - Costuri directe si indirecte
QUOTE (Bogdan Rusu @ Nov 14 2012, 09:41 PM) Cartea mea de service nu are capitol de Citroen C-Crosser pentru ca a fost prima masina de acest gen din Romania. Asa ca nu am detalii despre revizii. Asta e.
Iti pot face o copie, daca te intereseaza. Sau poti lua orice carte de Citroen, sunt trecute toate acolo.
Iti pot face o copie, daca te intereseaza. Sau poti lua orice carte de Citroen, sunt trecute toate acolo.
Salut
Am un outlander 2.0 din 2008.
Am ajuns la revizia de 120K.... am lasat masina la service si le-am zis sa schimbe filtre ulei etc, dar fara partea cu distributia(care costa cam 3800RON- era sa cad pe spate....); le-am spus ca o las pt ianuarie.
Acum astept sa merg dupa ea...
Stie cineva un service ok in Timisoara?
Am un outlander 2.0 din 2008.
Am ajuns la revizia de 120K.... am lasat masina la service si le-am zis sa schimbe filtre ulei etc, dar fara partea cu distributia(care costa cam 3800RON- era sa cad pe spate....); le-am spus ca o las pt ianuarie.
Acum astept sa merg dupa ea...
Stie cineva un service ok in Timisoara?
3800 lei ??????? am aceeasi masina. Acum depinde ce vrei? vrei stampila ca ai facut-o la Mitsu sau vrei revizia facuta? are motor de vw care motor, are si el probleme, dar la distributie chiar sta bine...c m lata curea din cate exista. Parerea mea: daca vrei stampila pe cartea de service, de la mitsubishi, poti sa mai astepti pana cand ai bani.Daca nu, imposibil sa nu gasesti un service in Timisoara care sa ia la c putin jumate. La banii astia te chem in Bucuresti la baietii unde am facut-o eu. Cu drum cu tot si iti mai raman bani. mare atentie sa nu iti arunce pe la pompa de apa lichid, ca atunci, chiar trebuie sa faci distributia. parerea mea...nu ma reclam ca fiind tata "mitsubushului". Nu sunt de acord sa duci masina la reprezentanta pt o revizie, decat daca n-ai ce face cu banii. De ce nu faci la Szeged toate reviziile? Am inteles ca multi din zona se duc acolo
am luat masina de la service , mi-au schimbat ulei, filtre, clasicele chestii de la revizii.. cost 1550RON inclusiv TVA.
Cat despre partea cu distributia am gasit un service, super ok (m-am interesat, avea recomandari bune de la clienti), merg vineri . Mi-au facut chiar si o ofeta 1550RON (cu tot cu manopera).
Abia astept ziua de vineri.
Va tin la curent in week end....
Cat despre partea cu distributia am gasit un service, super ok (m-am interesat, avea recomandari bune de la clienti), merg vineri . Mi-au facut chiar si o ofeta 1550RON (cu tot cu manopera).
Abia astept ziua de vineri.
Va tin la curent in week end....
QUOTE (Bogdan Rusu @ Nov 14 2012, 07:45 PM) Stie cineva la cati km se schimba uleiul din diferential si cutia de transfer la motorul 2.2 HDi PSA? Intreb asta pentru ca eu am un Citroen C-Crosser si la service mi-au spus ca trebuie schimbat conform planului de revizie Citroen. A schimbat cineva pana acum?
Acum am vazut abia intrebarea, scuze.
Conform cu planul Peugeot: http://www.peugeot.com.ro/upload/files/30_file1.pdf (disponibil pdf pe site la Peugeot Romania), era 80k normal, 30 k la conditii severe.
pagina 10 defineste conditiile severe, pagina 16 zice ce si cum.
Planurile Mitsu'.... merge uleiul ala o viata. Depinde cat de lunga vrei sa fie...
Eu schimb acum in fiecare an uleiul la diferential si o data la 2 ani la cutia de transfer. Intra cam 0.5-0.6 L in fiecare si la 25 RON litrul... chiar nu renteaza sa fiu zgarcit.
Sper ca e de ajutor.
Acum am vazut abia intrebarea, scuze.
Conform cu planul Peugeot: http://www.peugeot.com.ro/upload/files/30_file1.pdf (disponibil pdf pe site la Peugeot Romania), era 80k normal, 30 k la conditii severe.
pagina 10 defineste conditiile severe, pagina 16 zice ce si cum.
Planurile Mitsu'.... merge uleiul ala o viata. Depinde cat de lunga vrei sa fie...
Eu schimb acum in fiecare an uleiul la diferential si o data la 2 ani la cutia de transfer. Intra cam 0.5-0.6 L in fiecare si la 25 RON litrul... chiar nu renteaza sa fiu zgarcit.
Sper ca e de ajutor.
Revizie la 75.000 km, 2.0 Di-D:
Filtre MANN, toate (fara polen, l-am schimbat putin mai devreme), ulei Mobil 1:
Filtru combustibil WK728 118 Lei
Filtru Ulei HU719/7X 26 Lei
Mobil 1 Super 3000 XE 5W30 - 1 Litru 35 Lei
Mobil Super 3000 XE 5W30 - 5 Litri 165 Lei
Filtru Aer C27003 89 Lei
TOTAL: 433 RON
Manopera...daca ai rampa, timp, talent, si mai ales manual de service = 0 Lei.
Filtre MANN, toate (fara polen, l-am schimbat putin mai devreme), ulei Mobil 1:
Filtru combustibil WK728 118 Lei
Filtru Ulei HU719/7X 26 Lei
Mobil 1 Super 3000 XE 5W30 - 1 Litru 35 Lei
Mobil Super 3000 XE 5W30 - 5 Litri 165 Lei
Filtru Aer C27003 89 Lei
TOTAL: 433 RON
Manopera...daca ai rampa, timp, talent, si mai ales manual de service = 0 Lei.