Furaciuni De La Mitsu Nostru
citeam pe forum despre pers carora li s-au furat diverse chestii, gen emblema asa ca m-am gandit sa deschid un topic in care sa ne plangem de ce ni s-a furat. eu am ramas fara cele 2 capacele de pe partea stanga, in care prinzi portbagajul, sa transporti o bicicleta etc. stiu ca sunt furate pt ca l-am vazut facand-o, dar din pacate, de la balcon asa ca....
QUOTE (zimbet @ Jun 18 2009, 03:59 PM) mie mie frica sa nu ne fure oglinzile...
Daca masinile Lancer vor invada piata prin vanzari mari atunci
va apara si cererea pe piata de oglinzi, stergatoare, etc..
procurate prin metode neortodoxe..
PS: mutati va rog topicul in sectiunea dedicata,
oricum nu este un subiect din aria "Masina mea Mitsubishi", asa ca moderatorul...
Daca masinile Lancer vor invada piata prin vanzari mari atunci
va apara si cererea pe piata de oglinzi, stergatoare, etc..
procurate prin metode neortodoxe..
PS: mutati va rog topicul in sectiunea dedicata,
oricum nu este un subiect din aria "Masina mea Mitsubishi", asa ca moderatorul...
Vin si eu cu o completare de furaciune de la masina.
Ei bine ce credeti ca mi s-a furat: ANTENA dom'le.
Partea proasta acum incepe: ma duc la service la M CAR(ca numai acolo am fost pana acum) si ii intreb cat costa o antena. Surpriza: 44 Euro fara TVA. Am ramas blocat o clipa si l-am intrebat daca in banii astia imi dau si modulul de receptie in care se si insurubeaza. Raspunsul a fost negativ
In final, la targ la Vitan (locul unde gasesti orice) am gasit o antena tot de Lancer (cred) care merge bine.
De atunci m-am invatat minte si o dau jos cand parchez si las masina peste noapte.
Ei bine ce credeti ca mi s-a furat: ANTENA dom'le.
Partea proasta acum incepe: ma duc la service la M CAR(ca numai acolo am fost pana acum) si ii intreb cat costa o antena. Surpriza: 44 Euro fara TVA. Am ramas blocat o clipa si l-am intrebat daca in banii astia imi dau si modulul de receptie in care se si insurubeaza. Raspunsul a fost negativ
In final, la targ la Vitan (locul unde gasesti orice) am gasit o antena tot de Lancer (cred) care merge bine.
De atunci m-am invatat minte si o dau jos cand parchez si las masina peste noapte.