Furaciuni De La Mitsu Nostru
Sa astepi 30 de zile pt stropitorile de far nu e o vesnicie, dar daca ti-ar fi furat oglinzile oare cum ar fi fost sa conduci 30 de zile fara ele, sau doamne fereste mai grav iti furau vreo roata sau chiar pe toate atunci ce mai faceai...? NIci nu vreausa ma gandesc viata e asa nedreapta unii muncesc din greu sa isi ia o masina sau un lucru si niste scursuri ale societatii vin si fura.
Aoleu, nu ma speriati, ca merg sa dorm in masina.
Cei de la service s-au mirat ca se mai fura asa ceva, cica la moda sunt antele, stergatoarele sau oglinzile.
Nu stiu daca ajuta, dar cred ca voi merge sa imi inscriptionez oglinzile. Ar fi bine sa imi mai iau inca un set de antifurturi pentru roti, am deja un set, daca mi-ar fura rotile cred ca as avea probleme nervoase mari. Imi aduc aminte si ma bantuie inca imaginile cu masinile lasate pe sticle de lapte sau direct pe asfalt. Brrrrr!!!
Cei de la service s-au mirat ca se mai fura asa ceva, cica la moda sunt antele, stergatoarele sau oglinzile.
Nu stiu daca ajuta, dar cred ca voi merge sa imi inscriptionez oglinzile. Ar fi bine sa imi mai iau inca un set de antifurturi pentru roti, am deja un set, daca mi-ar fura rotile cred ca as avea probleme nervoase mari. Imi aduc aminte si ma bantuie inca imaginile cu masinile lasate pe sticle de lapte sau direct pe asfalt. Brrrrr!!!
Am vesti noi! Am trecut pe la Casco, unde am deschis dosar, dar nu as fi putut obtine acceptul de plata fara dovada de la politie. Asa ca m-am oprit la politie, unde am scris mai mult decat la teza de romana. Apoi si politistul a scris la fel de mult, apoi poze la auto.
Se pare ca maine voi obtine dovada de la politie, care imi va deschide poarta catre primirea acceptului de plata de la casco.
Totusi, foarte complicat sa deschizi dosare penale si sa se tina cazul deschis 10 ani (dupa spusele politistilor), pana la prescrierea acestuia. Ar trebui intr-adevar sa existe o procedura mult mai usoara pentru o antena, niste stergatoare sau chiar pentru duzele astea de la faruri.
Trebuie multa rabdare!
Se pare ca maine voi obtine dovada de la politie, care imi va deschide poarta catre primirea acceptului de plata de la casco.
Totusi, foarte complicat sa deschizi dosare penale si sa se tina cazul deschis 10 ani (dupa spusele politistilor), pana la prescrierea acestuia. Ar trebui intr-adevar sa existe o procedura mult mai usoara pentru o antena, niste stergatoare sau chiar pentru duzele astea de la faruri.
Trebuie multa rabdare!
Duzele alea sunt furate de cineva care si-a lovit masina. Incepi si cauta prin zona ta,un outlander lovit ...anunta la politie daca il gasesti si nu are duzele, iar dupa o perioada (pana le vopseste omu) apar pe masina, anuntata iarasi politia, 100% nu va sterge vechea vopsea de pe ele si se va multumi sa le vopseasca peste...si asa l-ai prins.
Este o ipoteza de lucru, dar le stiu pe toate din zona apropiata si toate sunt prezente in bune conditii la locul lor. Pe de alta parte, celelalte 3 pe care le stiu eu foarte aproape sunt tot negre, 1 nu are asa ceva, raman celelalte 2.
As face-o, daca maine are nevoie de cauciucuri sau mai stiu eu ce? Dar exista si pericolul sa scape basma curata si sa se razbune pe masina mea.
Oricum, voi face o inspectie prin cartier.
Multumesc pentru idee.
As face-o, daca maine are nevoie de cauciucuri sau mai stiu eu ce? Dar exista si pericolul sa scape basma curata si sa se razbune pe masina mea.
Oricum, voi face o inspectie prin cartier.
Multumesc pentru idee.
In urma cu aproximativ o ora, am gasit masina cu toate cele 4 capace de roti lipsa, fiind parcata la scara blocului, sub stalpul de iluminat, parcarea fiind inconjurata de blocuri. Din fericire au ramas in urma doar colierele taiate, nu si alte pagube.
Sigur sunt luate pentru alt Mitsubishi deoarece e parcarea plina de capace vw si alte marci, care banuiesc ca s-ar vinde mai usor. Ideea e ca nu imi pot aminti daca jantele de tabla aveau sau nu vreun ornament central.
[attachment=19567:20130614_081715.jpg]
Sigur sunt luate pentru alt Mitsubishi deoarece e parcarea plina de capace vw si alte marci, care banuiesc ca s-ar vinde mai usor. Ideea e ca nu imi pot aminti daca jantele de tabla aveau sau nu vreun ornament central.
[attachment=19567:20130614_081715.jpg]
- Fişiere ataşate
-
- 20130614_081715.jpg (2.04 MiB) Vizualizat de 7253 ori