De unde bagati benzina sau motorina

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Dum Sep 13, 2009 1:59 pm

QUOTE (Ady @ Feb 25 2009, 09:15 PM) Toate impresiile legate de combustibili le am din propria experienta sau de la personalul statiilor de benzina. Cu Agip am avut niste probleme acum multi ani . Momentan alimentez de la Petrom , statia de unde alimentez are in jur de 5 ani, am inteles ca si asta conteaza destul de mult . Explicatia ar fi depunerile care apar pe fundul rezervoarelor de-a lungul timpului . Cunosc foarte bine un sef de statie care are un obicei de a nu da drumul la pompe imediat dupa ce alimenteaza cisterna. Pana acum nu am avut probleme cu benzina de 95.

salut. la ce statie lucreaza prietenul tau?

eu fac mentenanta sistemului de gestiune al Petrom si din cate stiu astia pun mare pret pe intervalul in care statia sta inchisa; de aceea, teoretic, alimentarea rezervoarelor ar trebui sa dureze cat mai putin posibil. nu cred ca un sef de statie isi permite sa tina pistoalele blocate fara motiv inca 20-30 minute pana cand se filtreaza combustibilul de impuritati in rezervor. si spun asta fiindca sunt o caruta de anexe si rapoarte de completat si de catre statie si de catre soferul cisternei, si nu cred ca Petromului ii pica bine ca pe NIR sa apara o jumatate de ora iar intervalul in care nu s-a livrat produsul respectiv sa fie de 1 ora.

in alta ordine de idei, eu prefer efixul rompetrol. petrom-ul ar fi a doua optiune. molul are combustibili cumparati de la petrom, rompetrol si importati din ungaria si apoi aditivati(nu stiu in ce conditii). de la restul nu ma risc.

biku
EVO I

Mesaj de biku » Lun Sep 14, 2009 9:44 am

efix 95 de la rompetrol ruleaza

SickneS
EVO I

Mesaj de SickneS » Mar Sep 15, 2009 8:30 pm

azi am facut plinul cu alto de la rompetrol, sper sa nu regret alegerea facuta

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Mie Sep 16, 2009 8:59 pm

De regula bag numai de la rompetrol. Dar am incercat si altele precum omv, petrom. Sincer nu observ nici o diferenta, fie ca-mi iau cu aditivi fie ca nu. Masina tot zboara daca infig picioru in ea.

santto
EVO I

Mesaj de santto » Joi Sep 17, 2009 10:41 am

QUOTE (SickneS @ Sep 15 2009, 08:30 PM) azi am facut plinul cu alto de la rompetrol, sper sa nu regret alegerea facuta

nu o sa regreti te sigur....

adrian lancer
EVO I

Mesaj de adrian lancer » Joi Sep 17, 2009 1:20 pm

De la a doua alimentare pana in prezent Efix 95,chiar daca este un pic mai scumpa o recomand tuturor!

nini
EVO I

Mesaj de nini » Joi Sep 17, 2009 7:12 pm

eu am pus numai de la petrom de 95, iarna trecuta am pus de 98 dar nu am simtit mari diferente.
la celelalte masini am mai pus efix 95, dar imi iesea un consum mai mare cam cu un 1l /100 km, asa ca am renuntat

numai_silviu
EVO I

Mesaj de numai_silviu » Lun Oct 26, 2009 9:14 pm

Confirm si eu calitatea motorinei alto 55 de la rompetrol. Weekendul acesta am facut o excursie pe ruta brasov-sibiu cu urcusul aferent pe transfagarasan, iar a doua zi pe valea oltului, in total 775 km pentru care am avut nevoie de 50 de litri de carburant, asadar o medie de 6,5%. Principalul avantaj l'am gasit este la plecarea de pe loc, cand se apropie ca feeling de un motor pe benzina, iar consumul care este mai mic decat motorina pe care obisnuiam sa o folosesc, cea ieftina de la petrom. Facand o medie, ca bani tot acolo iesi, pentru ca alto "tine" mai mult in rezervor, castigi la un mai bun comportament al motorului. Mai vreau sa testez evo de la mol, dar intr'o excursie viitoare.

Hyp
EVO I

Mesaj de Hyp » Mar Noi 03, 2009 5:30 pm

sunt adeptul efix95 ...chiar ma inteleg super bine cu aceasta benzina..am icnercat multe altele...si nu mi-au lasat aceeasi impresie
alto 101 si ea e ff buna..dar prima impresie este ca se duce mai rapid...
pe locul 2 in alegerea "brandului" e omv-ul...aleg pe cea de 100 ..pentru ca 95-ul mi se pare la fel de puturos precum 95 de petrom

shocs
EVO I

Mesaj de shocs » Joi Noi 05, 2009 8:37 pm

Azi pentru prima data am incercat motorina "premium diesel" de la omv. E dementiala! Fata de ce bagam eu (rompetrol), e diferenta mare! Masina tinde sa se comporte ca o benzinara, are alt demaraj, alta acceleratie, alt "feeling". Superba, scumpa dar face banii.

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”