Campania Nu Omv - Petrom !
Avand in vedere ca majoritatea consumului de benzina/motorina este inregistrat de firme care lucreaza cu carduri sau bonuri, profitul lor(Petrom-OMV-MOL etc..) va ramane cam la fel. Persoanele fizice reprezinta o parte mica din consumul total de combustibil. Chiar si asa trebuie sa incercam - nu avem ce pierde.
Eu particip la toate campaniile impotriva cresterii pretului la combustibil
Eu particip la toate campaniile impotriva cresterii pretului la combustibil
http://dl.transfer.ro/transfer_ro-20jan-c2b325297d.zip
mi-am facut putin timp pentru un mic excel cu vanzarea dintr-o statie OMV din Bucuresti.
am luat vanzarile din 23 octombrie, 15 ianuarie, 17-19 ianuarie.
preturi comb. pe 23oct:
omv carr95 - 4.73
omv carr100 - 5.37
omv sprd - 4.71
preturi comb. pe 19 ian
omv carr95 - 5.13
omv carr100 - 5.77
omv sprd - 5.06
omv AlpinD - 5.38
in 15 ian vanzarea este aproape la jumate fata de 23 oct chiar daca au fost ambele zile de sambata.
mi-am facut putin timp pentru un mic excel cu vanzarea dintr-o statie OMV din Bucuresti.
am luat vanzarile din 23 octombrie, 15 ianuarie, 17-19 ianuarie.
preturi comb. pe 23oct:
omv carr95 - 4.73
omv carr100 - 5.37
omv sprd - 4.71
preturi comb. pe 19 ian
omv carr95 - 5.13
omv carr100 - 5.77
omv sprd - 5.06
omv AlpinD - 5.38
in 15 ian vanzarea este aproape la jumate fata de 23 oct chiar daca au fost ambele zile de sambata.
VA RUGAM SA FITI SOLIDARI CU NOI SI IN PERIOADA 01.02.2011-15.02.2011 SA NU INTRE NIMENI IN NICIO BENZINARIE OMV/PETROMV. SA ALIMENTAM MASINILE DOAR LA RESTUL BENZINARIILOR SI VETI VEDEA CA PRETURILE VOR SCADEA MAI MULT CA SIGUR. 2 SAPTAMANI FARA NICIUN CLIENT INSEAMNA PIERDERI DE MILIOANE DE EURO PT EI. NU-SI VOR PERMITE ASA CEVA. AMINTITI-VA DE 21-22 DECEMBRIE 1989. ATUNCI NE-AU MURIT TATI, FRATI, BARBATI SI COPII. SI-AU DAT VIATA PT LIBERTATEA NOASTRA. NOI VA CEREM UN SIMPLU LUCRU PT BINELE VOSTRU. NU ALIMENTATI DE LA OMV / PETROMV!!!! In anul 1998 in Franta s-a aplicat exact acelasi gen de protest si Shell a rezistat doar 5 zile
EU ma bag.....!
EU ma bag.....!
Iaca: http://www.ziuadecj.ro/economic/scade-p ... 59529.html
Nu e mult dar e o scadere. Sa o si vedem pusa in practica.
Eu o sa trec pe Rompetrol desi aveam OMV foarte aproape de bloc
Nu e mult dar e o scadere. Sa o si vedem pusa in practica.
Eu o sa trec pe Rompetrol desi aveam OMV foarte aproape de bloc