Furaciuni De La Mitsu Nostru
- metal_militia
- EVO I
stiti voi hotii nu ar mai fura daca nu ar avea cui vinde.vinovati sunt tot niste posesori de mitsubishi,care prefera produsele din furate pentru pretul lor,fac apel la posesori,sa nu mai cumpere produse de la comercianti ambulanti,mai bine ceva mai ieftin,cum am vazut ca sunt deja persoane cvare au incercat si sunt multumite...asta pentru a nu mai influenta hotii sa fure...nu ar fi sfarsitul furturilor,dar probabil ar fi un pas spre atenuarea lor,(parere personala).
QUOTE (metal_militia @ Mar 15 2010, 07:39 PM) Eu mi-am gasit "yala" de la usa sofelului lipsa. Cred ca a avut cineva ganduri necurate. Nu se mai poarta spartul de geamuri sau au vrut sa o ia toata? Si nu era parcata aiurea sau intr-o zona rau famata. Ce sa-i fac? ii pun alarma sau cumpar un pitbull si ii fac culcus pe bancheta?
eu am broasca de pe dreapta fortata cu o surubelnita cred. am intrebat la litex cat face o broasca noua, si pretul m-a facut sa renunt, si in plus as fi avut o cheie in plus pentru aceasta usa. pretul e de cca 650 lei.
eu am broasca de pe dreapta fortata cu o surubelnita cred. am intrebat la litex cat face o broasca noua, si pretul m-a facut sa renunt, si in plus as fi avut o cheie in plus pentru aceasta usa. pretul e de cca 650 lei.
- marocanu2009
- EVO I
- marocanu2009
- EVO I
Mie mi-au furat un stergator. E... oarecum de asteptat, avand in vedere ca intra la fix pe dacia 1300. De atunci nu-mi mai pun stergatoare lamele, ci din alea model mai vechi, cu tabla pe ele. Au incercat in schimb sa-mi fure troliul, dar spre stupoarea lor, au descoperit ca pe langa suruburi, e si sudat pe ici-colo de sasiu, asa ca au renuntat (probabil nu aveau flex la ei). Apoi, dupa 2 sau 3 seri au incercat sa-mi fure sufa de la troliu, au tras-o de pe tambur cam 3,4 metri pana au nimerit o bucla care s-a blocat in rolele de ghidaj. Dupa parerea mea, era un pusti cel ce a incercat manevra, pt ca eu am incerca sa trag mai tare, cu forta, si a mers. De atunci cand mai las masina prin oras, o las langa un stalp de iluminat public, nu o mai parchez la intuneric sa fiu undercover