Aditivi
parerea mea e daca vreti sa aveti motoarele in regula si sa le puteti "da in gura" linistiti, mai bine scurtati intervalele de revizii decat sa bagati cine site ce prin motoare.
uleiul in timp isi pierde proprietatile de ungere, transfer termic si curatire. lucrul asta se intampla incet incet din ziua in care il puneti in motor.
la turbo, unde uleiul mai are de-a face si cu ungerea turbinei, lucrul asta se intampla si mai repede.
uleiul in timp isi pierde proprietatile de ungere, transfer termic si curatire. lucrul asta se intampla incet incet din ziua in care il puneti in motor.
la turbo, unde uleiul mai are de-a face si cu ungerea turbinei, lucrul asta se intampla si mai repede.
- apetreicatalin67
- EVO I
Si eu am un prieten care a pus intr-un Pajero nust ce rahat de aditiv de motorina in rezervor si rezultatul a fost spectaculos... I-a desfundat tot filtrul de motorina si pompa de motorina. Pacat ca mizeria nu a mai trecut de diuzele injectoarelor. Rezultatul... diuze noi + montaj... aproape 700 ron
Ideea e ca: Aveti grija ce bagati in masina, sa nu strice mai mult decat repara. E ca anticonceptionalele la femei: Te bucuri la inceput, insa dupa un timp daca n-ai noroc, li se dubleaza greutatea
Ideea e ca: Aveti grija ce bagati in masina, sa nu strice mai mult decat repara. E ca anticonceptionalele la femei: Te bucuri la inceput, insa dupa un timp daca n-ai noroc, li se dubleaza greutatea
QUOTE (shocs @ Sep 20 2010, 03:02 PM) Eu bag metabond megasel de vreo 2 plinuri si sincer mi se pare foarte bun. Mi-a scazut consumul cam cu 2,5l iar motorul parca toarce mai rotund.
E un pic ciudat sa iti scada consumul cu 2.5l doar de la un aditiv. Si 1l ar fi fost mult. Eu unul nu imi pot imagina ca la un drum lung sa consume 4l/100 in loc de 6,5. Nu cumva ai gresit cifrele? Nu de alta, dar ma faci sa cumpar degeaba
E un pic ciudat sa iti scada consumul cu 2.5l doar de la un aditiv. Si 1l ar fi fost mult. Eu unul nu imi pot imagina ca la un drum lung sa consume 4l/100 in loc de 6,5. Nu cumva ai gresit cifrele? Nu de alta, dar ma faci sa cumpar degeaba