Campania Nu Omv - Petrom !

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Mie Ian 12, 2011 8:26 pm

Dupa Realitatea apare si in Cotidianul :

http://www.cotidianul.ro/134588-Soferii ... e-Facebook

Incet, incet se intinde in toata tara...
Austriacu' ne suge tot petrolul, plateste romanii care lucreaza pt el cu salarii de kkt si ne vinde benzina cu cativa eurocenti mai putin decat media UE , apoi ne scoate ochii cu asta si mai vrea sa-i pupam si mana. Ba mai bine sa ne pupe ei in ...hmmm, stiti voi unde.

Brutus
EVO I

Mesaj de Brutus » Mie Ian 12, 2011 8:58 pm

Corect ca principiu - toate benzinariile practica preturi mari, deci nu este corect boicotul asupra OMV/Petrom.
In realitate, asa cum s-a scris deja aici, OMV/Petrom este principalul furnizor catre celelalte retele. Pret mai mare la poarta rafinariei inseamna pret final mai mare in benzinarie, oricui ar apartine ea.

speed29
EVO I

Mesaj de speed29 » Mie Ian 12, 2011 10:29 pm

Cine face legea pe piata de carburanti?Omv -Petrom deci ei dicteaza cei care au vandut Petrom ar trebui sa faca munca silnica pe viata.Exact acelas lucru se intampla si cu supermaketurile care scot o gramada de bani afara din tara pe spatele fraerilor de romani.

chacha
EVO I

Mesaj de chacha » Mie Ian 12, 2011 10:47 pm

Si majoritatea benzinariilor sunt francize, in nici un caz nu sunt detinute de companiile la care le vedem sigla. Poate niste salarii mai apropiate de UE ne-ar ajuta sa ne permitem mai multe decat doar boicotul contra benzinei...

adictoma
EVO I

Mesaj de adictoma » Joi Ian 13, 2011 12:20 am

chacha, in cazul acuzatilor din topic tot ce vezi in benzinarie este proprietatea OMV-Petrom: de la capsator pana la rezervorul de comustibil

bine punctat cu salariile

HarryE
EVO I

Mesaj de HarryE » Joi Ian 13, 2011 8:49 am

Mitsa mea bea de mai mult timp de la Rompetrol. Are digestie mai redusa. O fi placebo?

Flipper
EVO I

Mesaj de Flipper » Joi Ian 13, 2011 10:05 am

Si eu alimentez inprincipal de la rompetro lde vreo 5 ani incoace.
Am auzit la radio zu la stirile de la ora 10, acum cateva minute ca cica soferii din craiova care au blocat benzinariile platind cu marunt au primit amenzi prin posta. Daca chair e adevarat e incredibil ce se intampla in tara asta.
As vrea sa ii vad pe basescu, boc si toti ministri imbracati in pardesiu de scanduri

cocolino
EVO I

Mesaj de cocolino » Joi Ian 13, 2011 10:55 am

Sunt curios, refuzul de a alimenta de la ex-compania de stat Petrom - OMV unde il vor incadra ? La atentat la siguranta nationala?

balishag
EVO I

Mesaj de balishag » Joi Ian 13, 2011 11:19 am

QUOTE (Flipper @ Jan 13 2011, 10:05 AM) Am auzit la radio zu la stirile de la ora 10, acum cateva minute ca cica soferii din craiova care au blocat benzinariile platind cu marunt au primit amenzi prin posta.

da, cica pentru tulburarea linistii publice adica au claxonat...de ce nu dau amenzi la cei ce claxoneaza in prima secunda de verde la semafor?!

biku
EVO I

Mesaj de biku » Joi Ian 13, 2011 4:50 pm

No more Petrom !! Eu am bagat de 2 ori anul asta de la ei, dar strans de .... rezervor

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”