Noile Radare Pe Dn1, A1 Si A2
Surprizele se tin lant: aruncati un ochi aici, la sectiunea masinilor rulate si veti gasi acest Evo negru GSR, culmea, cu acelasi nr de inmatriculare cu cel oferit Politiei Romane.
- Fişiere ataşate
-
- YRR3.jpg (68.6 KiB) Vizualizat de 6732 ori
-
- YRR2.jpg (67.81 KiB) Vizualizat de 6729 ori
-
- YRR1.jpg (67.37 KiB) Vizualizat de 6769 ori
Pai nu inteleg unde e surpriza. Politia are nevoie de o masina puternica pentru a actiona pe autostrada, iar mcar care le poate indeplini aceasta nevoie le pune la dispozitie o masina pe care se chinuie sa o vanda de mai bine de jumatate de an. Asa are si politia ce ii trebuie si mcar isi face reclama. Poate dupa aceasta "donatie" vor mai veni inca 10 cumparatori care isi vor lua evo pentru a se lua la intrecere cu ei
Oricum faptul ca politia are o astfel de masina nu ma ingrijoreaza prea mult; as opri la fel de repede la girofarul de logan ca si la cel de evo. Totusi ma indoiesc ca o sa o echipeze prea tare sa ca o sa aiba radar atata timp cat nu e a politiei. Montarea echipamentelor inseamna gaurirea bordului si nu cred ca vor face asta. Cel putin eu pe nici una din masinile mai exotice ale politiei nu am vazut radare (Jeep, Passat, etc)
Oricum faptul ca politia are o astfel de masina nu ma ingrijoreaza prea mult; as opri la fel de repede la girofarul de logan ca si la cel de evo. Totusi ma indoiesc ca o sa o echipeze prea tare sa ca o sa aiba radar atata timp cat nu e a politiei. Montarea echipamentelor inseamna gaurirea bordului si nu cred ca vor face asta. Cel putin eu pe nici una din masinile mai exotice ale politiei nu am vazut radare (Jeep, Passat, etc)
masina de mai sus , se pare ca a fost primita cadou de Politia Romana
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... u-Politie/
PS: vreau si eu un cadou de-asta
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... u-Politie/
PS: vreau si eu un cadou de-asta