Andrei: asta e si parerea mea, incercam sa le gasesc o scuza. Referitor la poze, nu am apucat sa mai adaug, scuze. Iar referitor la postat pe CG, iar nu am facut-o. Astea sunt poze pentru noi si atat Mitsu.ro ruleaza fin!
Daniel: In 4 era, la masini electrice. Am pus si poza, saraca sotie alerga dupa mine.
Mi-a fost si mie greu sa imi dau seama unde e, dar cu 2 zile inainte am dat jos de pe site-ul IAA toate schitele halelor si in fiecare PDF dadeam search dupa Mitsubishi. Altfel nu aveam nici o sansa... Nu iti zic ca mi-am printat si color schita cu expozitia si cu hala 4, am plecat pregatit de acasa.
LE: frumoase pozele, se vede ca sunt facute cu camera dedicata si nu cu mobilul.
Mitsubishi La Iaa 2011
nici eu nu am gasit standul cu mitsu. poate mai bine asa.
am si eu vreo cateva sute de poze, salonul clar e salon, iar la noi sunt doar niste parcari ordinare care se numesc pompos salon auto.
mai mult am fost sa vad si eu cum e pe "afara", spre rusinea mea, neiesind mai departe de ungaria pana la varsta asta.
zici de standurile toyota si honda. standul mercedes era pe 3 nivele si cred ca la orice moment erau 1500 persoane acolo. la fel si la bmw. audi si-au facut stand cu pista indoor pe mai multe nivele. era hala speciala plina doar cu masini de testdrive. cel mai interesant mi s-a parut volt-ul si parca mai toata lumea facea testdrive cu el.
sunt multe de zis, experienta este impresionanta la primul contact. si culmea e ca nu au nici 3 c0aie, nici 5 maini. sunt oameni ca noi, dar cu ceva mai mult bun simt.
am si eu vreo cateva sute de poze, salonul clar e salon, iar la noi sunt doar niste parcari ordinare care se numesc pompos salon auto.
mai mult am fost sa vad si eu cum e pe "afara", spre rusinea mea, neiesind mai departe de ungaria pana la varsta asta.
zici de standurile toyota si honda. standul mercedes era pe 3 nivele si cred ca la orice moment erau 1500 persoane acolo. la fel si la bmw. audi si-au facut stand cu pista indoor pe mai multe nivele. era hala speciala plina doar cu masini de testdrive. cel mai interesant mi s-a parut volt-ul si parca mai toata lumea facea testdrive cu el.
sunt multe de zis, experienta este impresionanta la primul contact. si culmea e ca nu au nici 3 c0aie, nici 5 maini. sunt oameni ca noi, dar cu ceva mai mult bun simt.