Drl - Daytime Running Light - Ce Parere Aveti?
@rudibedy, am verificat si in linkul dat de tine, e corect, apare trecuta siguranta respectiva si la Outi al meu, mai exista un locas pt releu, care lipseste si el, deci nu are cum sa functioneze le mine. De altfel, oare de ce atunci, in Germania, dar si olanda (sursa linkul tau) se monteaza la Outi si ASX DRL in spoiler?. Daca esti amabil, fa o poza si spune-mi si mie care bec este cel DRL la tine. Din ce vad eu la mine in far nu lipseste nici un bec! Nu-mi dau seama ce bec se aprinde la viraje (lumina adaptiva), dar oricum acesta este impreuna cu cel de faza lunga! Oare acelasi bec este si cel care se aparinde si ca DRL?
Sunt la servici si azi am venit fara masina, asa ca nu pot face poza. Insa am ceva mai interesant decat poza:
1. In prima poza avem Proiectorul cu si fara DRL . Eu de aici am cel pe care l-am marcat cu 2.
[attachment=13318:Proiecto...ara_DRL_.jpg]
2. In a doua poza avem DRL in locasul proiectorului insa pentru masinile care nu au in dotare proiector
[attachment=13319:DRL_fara_proiector.jpg]
Cred ca am cam rezolvat misterul, unele masini echipate cu proiector vin cu DRL integrat altele fara. La cele fara trebuiesc montate DRL-urile separate.
Versiunea 2 doar cu DRL probabil ca o sa fie in viitor in EU.
In cazul versiunilor din UK, am mai citit si ar fi vorba despre niste legi. Au facut comanda cu DRL si le-au scos cand au ajuns in tara pentru ca nu erau compatibile cu legea din uk. Insa nu au scos totul ci doar releul.
1. In prima poza avem Proiectorul cu si fara DRL . Eu de aici am cel pe care l-am marcat cu 2.
[attachment=13318:Proiecto...ara_DRL_.jpg]
2. In a doua poza avem DRL in locasul proiectorului insa pentru masinile care nu au in dotare proiector
[attachment=13319:DRL_fara_proiector.jpg]
Cred ca am cam rezolvat misterul, unele masini echipate cu proiector vin cu DRL integrat altele fara. La cele fara trebuiesc montate DRL-urile separate.
Versiunea 2 doar cu DRL probabil ca o sa fie in viitor in EU.
In cazul versiunilor din UK, am mai citit si ar fi vorba despre niste legi. Au facut comanda cu DRL si le-au scos cand au ajuns in tara pentru ca nu erau compatibile cu legea din uk. Insa nu au scos totul ci doar releul.
- Fişiere ataşate
-
- DRL_fara_proiector.jpg (114.81 KiB) Vizualizat de 7843 ori
-
- Proiector_cu_si_fara_DRL_.jpg (141.1 KiB) Vizualizat de 7878 ori
Multumesc! Gata sunt lamurit, cred ca am citit eu aiurea si am inteles ca acele becuri sunt in faruri!! E clar la Outi al meu...au uitat ca in proiectoare (ceata) sa instaleze acele becuri din lateral. De altfel am vazut la unele ASX, o fanta laterala, mai precis un ornament transparent la proiectoare, dar am crezut ca doar au schimbat designul!
PS - aceste scheme sunt cumva din "workshop manual' pt ASX. Daca da, de unde pot sa-l iau si eu pt ca multe elemente la Outi al meu sunt similare cu ASX!
Drumuri bune!!!!
PS - aceste scheme sunt cumva din "workshop manual' pt ASX. Daca da, de unde pot sa-l iau si eu pt ca multe elemente la Outi al meu sunt similare cu ASX!
Drumuri bune!!!!
@nikhelos, nu cred ca e reclama pt ca e de pe situl oficial mitu din germania! asta-i linkul http://www.mitsubishi-motors.de/accessories.aspx?mid=87 . Nu cred ca e cu spoiler cu tot, ar fi mult mai scump, dar are montajul inclus si sunt sigur ca vin perfect, au alta viata. In alta ordine de idei, ca veni vorba, in Ro nu m-a oprit nimeni (politie) sa ma intrebe de faruri ca nu-s aprinse (am trimis un mail la Politia Romana sa intreb daca e legal doar cu ele, dar nu am primit nici un raspuns!) dar in Ungaria m-au oprit niste politisti si au facut figuri, amenintari, etc, dar pana la urma mi-au dat drumul, dar trebuie sa aprind farurile! Deci legislativ e o varza!!
@bacodrut multumesc de raspunsul rapid, ma gandisem eu ca este de acolo dar nu am reusit cu germana mea sa dau de ele. Mai mult ma uitam de design ca eu oricum m-am obisnuit sa merg cu farurile aprinse tot timpul. Si o sa raman cu uitatul ca oricum cererea nu va fi aprobata de "contabil" pretul fiind destul de mare, de 3 ori mai scump ca o poseta care tocmai este la reducere:)