Mitsubishi 3000gt In Romania ? Unde Sunt?
cate 3000GT(Dodge Stealth)-uri sunt in Romania??? dar vr-4? inmatriculate.
poate un meeting? cred ca e cam greu, dar cine stie...
eu am unul(Stealth Twin Turbo- din 95 varianta caroserie Z15A - la fel cu varianta MR ptr Japonia), poate si functional pe la sfarsitul anului, mai este prietenul meu de la Craiova care are unul din 93 tot Twin Turbo + un GTO(3000gt ptr Jap si UK ptr piese).
mai jos gasiti poze cu ce am adunat eu in calc. in timp , poate aveti si voi alte poze cu date ale proprietarilor
3000GT VR-4 EUROSPEC model pana in 93, MK1, foarte frumos:
unul similar:
MK1, varianta US:
un Dodge Stealth ES, cu bari de 3000GT mk1:
un alt Dodge Stealth R/T Luxury cu cutie automata:
3000GT SL mk2, US vesion
3000GT SL mk2, US version
poate un meeting? cred ca e cam greu, dar cine stie...
eu am unul(Stealth Twin Turbo- din 95 varianta caroserie Z15A - la fel cu varianta MR ptr Japonia), poate si functional pe la sfarsitul anului, mai este prietenul meu de la Craiova care are unul din 93 tot Twin Turbo + un GTO(3000gt ptr Jap si UK ptr piese).
mai jos gasiti poze cu ce am adunat eu in calc. in timp , poate aveti si voi alte poze cu date ale proprietarilor
3000GT VR-4 EUROSPEC model pana in 93, MK1, foarte frumos:
unul similar:
MK1, varianta US:
un Dodge Stealth ES, cu bari de 3000GT mk1:
un alt Dodge Stealth R/T Luxury cu cutie automata:
3000GT SL mk2, US vesion
3000GT SL mk2, US version
Am avut acum mulți ani 2 frați care aveau fiecare c?te una. Din păcate au murit ?n una dintre ele ?ntr-un accident pe la Otopeni.
A mai fost una pentru o perioadă scurtă de timp c?nd am stat undeva cu chirie și tot o vecină avea un model roșu turbo, ?n stare excelentă. Chiar m-a mirat. Am fost mereu curios cum de a ajuns să intre ?n posesia ei, fiind o mașină extrem de rară.
Altele nici măcar pe stradă nu am văzut.
A mai fost una pentru o perioadă scurtă de timp c?nd am stat undeva cu chirie și tot o vecină avea un model roșu turbo, ?n stare excelentă. Chiar m-a mirat. Am fost mereu curios cum de a ajuns să intre ?n posesia ei, fiind o mașină extrem de rară.
Altele nici măcar pe stradă nu am văzut.
- dorin_stylu
- EVO I