De unde bagati benzina sau motorina

Generalitati vis-a-vis de automobilele Mitsubishi
Scrie răspuns
BobbyC
EVO I

Mesaj de BobbyC » Lun Oct 29, 2007 8:40 pm

MOL de 95 si merge super bine..2dor tu stii ca tie ti-am mai zis....)

Cristi
EVO I

Mesaj de Cristi » Sâm Noi 17, 2007 10:35 pm

de obicei alimentez de la MOL, apoi in lista preferintelor OMV, Rompetrol si Petrom/PetromV.
Nu am alimentat niciodata de la Lukoil si Agip.

Ca diferente de comportament pot sa spun urmatoarele:
- MOL 98 este preferata CZ3-ului meu, este singura benzina care mi-a permis atingerea vitezei de 200km/h (celelalte nu) si care determina o functionare optima a motorului de CZ3.
- MOL 95 este ok
- OMV 95 asisderea
- Petrom 99+ la fel
- MOL EVO 99 e ok dar nimic deosebit, sa nu mai zic ca o papa imediat.
- OMV Carrera 100 nu ii place CZ3-ului, chiar nu mi se pare ca ar merge mai bine decat cu una de 95, dimpotriva.
- Rompetrol am alimentat o singura data si nu pot trage vreo concluzie.

Vara mai bag si de 95 dar iarna numai 98, 99...100 foarte rar dar nu datorita pretului ci pentru ca nu mi se pare ca ar merge mai bine.

Preferam MOL 98.

Nu sunt certitudini doar impresii, oricum, calitatea benzinei e inca un factor aleator la benzinariile din romania indiferent de marca.

damutz
EVO I

Mesaj de damutz » Dum Noi 18, 2007 12:48 am

pana acum am bagat 95 de la omv si agip si nu am simtit vreo diferenta,de la un petrom care se alimenteaza de la sondele din berca si diferenta pot spune ca a fost simtita si de la lukoil 98 pentru drumuri in afara unde la fel e o diferenta.prefer pentru orasul nostru drag,bucuresti, sa pun numai 95 pentru ca si asa daca scot media de 13km/h sunt norocos si la motorul meu de 1.1 se infige suficient.

mitzsu
EVO I

Mesaj de mitzsu » Mar Dec 11, 2007 12:29 pm

Numai OMV, norma Euro 5.
Nu stiu, nu am nici o calificare in domeniu, insa personal inclin sa cred ca acesti combustibili, indiferent de firma care ii comercializeaza, au teoretic cel putin cam aceleasi proprietati, cam aceleasi calitati.
Diferentele pe care le simt jucariile noastre sunt generate de modul de administrare al carburantilor de catre responsabilii flotelor de transport si de sefii statiilor de comercializare - curatirea si curatenia cisternelor de transport, ingrijirea cuvelor si rezervoarelor de depozitare la punctele de livrare, schimbarea si intretinerea filtrelor si asa mai departe.
Cand ati vazut ultima oara intr-o statie de benzina personalul de intretinere curatind tancurile de depozitare ???

Ursu
EVO I

Mesaj de Ursu » Dum Dec 16, 2007 12:17 pm

bag numai d la Mol,daia 98 si cateodata Evo cand am kef de zbenguiala pe DN1.

papaleone
EVO I

Mesaj de papaleone » Lun Ian 14, 2008 4:46 pm

De la MOL, de 95

zeus_anoxia
EVO I

Mesaj de zeus_anoxia » Lun Ian 14, 2008 5:37 pm

Bag de unde nimeresc, dar mereu de 98. La noi ?n ?ar? totul e o ap? ?i-un p?m?nt. De obicei intru la un Rompetrol care e aproape de mine.

and3yu
EVO I

Mesaj de and3yu » Mie Ian 23, 2008 10:40 am

Pun numai de la Petrom.De ce?Am avut Aveo 1.2 si am pus numai de la Mol95 dupa care s-a aprins becul ala galben(CHECK sau cum se cheama).La service mi-au spus ca e benzina proasta.In fine am reusit eu sa il sting,am continuat sa pun de la Mol si tot probleme cu becu.Pana la urma am inceput sa pun de la Petrom95 si acum masina are 33000km si nu s-a mai aprins(prima oara a fost la 5500km).Si inca un aspect despre "tot o apa si-un pamant":am fost intr-o seara la o statie petrom sa cumpar ceva si acolo alimentau de la cisterna statia.Ce credeti ca scria pe cisterna? Mare si frumos ...PETROM. Asa ca de ce sa dau mai mult pe acelasi produs?"?!

Geo
EVO I

Mesaj de Geo » Mie Ian 23, 2008 3:22 pm

QUOTE (and3yu)...am fost intr-o seara la o statie petrom sa cumpar ceva si acolo alimentau de la cisterna statia.Ce credeti ca scria pe cisterna? Mare si frumos ...PETROM."
Asa, si ? Ce te asteptai sa scrie ?

Andrei_Iasi
EVO I

Mesaj de Andrei_Iasi » Mie Ian 23, 2008 7:43 pm

salutare man ,
da cum de esti prin comunitatea de mitsubishi?
numai bine . -

Scrie răspuns

Înapoi la “Generalitati”