Furaciuni De La Mitsu Nostru
Paguba nu au facut masinii, a stiut sa o deschida cu lera pe la geam, dar mi-a lasat noroi pe scaune si o zgarietura mica dar adanca langa torpedou.
Drujba in schimb era ff scumpa si mai rau imprumutata.
M-am uitat la viper 3303 si daca nu gasesc nimic cu performante si optiuni similare dar pret mai mic, aceea va fi.
M-am uitat la viper 3303 si daca nu gasesc nimic cu performante si optiuni similare dar pret mai mic, aceea va fi.
QUOTE (Alex44 @ Oct 21 2013, 11:16 AM) Paguba nu au facut masinii, a stiut sa o deschida cu lera pe la geam, dar mi-a lasat noroi pe scaune si o zgarietura mica dar adanca langa torpedou.
viper 3303 e buna cred. eu mi-am montat pe masina viper 5904 si sunt multumit.
viper 3303 e buna cred. eu mi-am montat pe masina viper 5904 si sunt multumit.
- iceblitz80
- EVO I
- iceblitz80
- EVO I
A venit antena si pot spune ca s-a potrivit perfect. Am facut si un drum pana la Slobozia, iar semnalul radio a fost ok. Daca se intampla sa "vi se rataceasca antena" si nu vreti sa platiti 226 RON (pretul oferit de reprezentanta), puteti sa-mi dati PM pentru adresa web a magazinului de la care am cumparat-o (nu o postez aici pentru a nu se interpreta ca fiind reclama).
Azi dimineata Lancerul meu nu mai avea grila de la proiectorul de ceata stanga. Aveam si ornament gri montat pe grila. Masina a fost parcata toata noaptea pe marginea bulevardului fix sub un stalp de iluminat public in Bucuresti. Parchez masina in aceeasi zona noapte de noapte de mai bine de 2 ani. Ce nemernici...
Pacat ca ti-au furat grila, dar daca nu ai alte avarii, asta e, mergi mai departe. Mie au incercat sa-mi scoata grila ca sa-mi fure claxoanele probabil, plina de zgarieturi pe langa far, capota, de jur imprejur pe unde au incercat sa bage surubelnita sau vreo cheie. La sfarsit s-au multumit sa dea cu piciorul in grila si sa o sparga, daca nu au putut sa o scoata.
Sper sa le cada mainile si picioarele.
Sper sa le cada mainile si picioarele.