Folie pe geamuri
eu am avut Nanolux, ptr ca asta puneau astia de la Mits delaer cand aveam eu masina.
eu am avut 30% si alesesem tipul de folie cu efect oglinda, atunci cand batea soarele in ea (arata bine pe culoarea neagra a masinii). nu as merge pe mai mult de 30%. fiecare marca are la vanzare mai multe modele/calitati de folie cu preturi pe masura.
V-Kool, 3M, Llumar, Huper Optik sunt cateva din marcile cele mai cunoscute. oricare dintre astea vor asigura o calitate decenta.
eu am avut 30% si alesesem tipul de folie cu efect oglinda, atunci cand batea soarele in ea (arata bine pe culoarea neagra a masinii). nu as merge pe mai mult de 30%. fiecare marca are la vanzare mai multe modele/calitati de folie cu preturi pe masura.
V-Kool, 3M, Llumar, Huper Optik sunt cateva din marcile cele mai cunoscute. oricare dintre astea vor asigura o calitate decenta.
- Master4Mariners
- EVO I
eu zic sa spalati o singura data geamurile foliate (cu mare atentie..indicat cu propria manutza ca sa fiti siguri de calitatea lucrarii) ...apoi le mai stergeti asa intre sezoane:))) ca sa nu le zgariati ;si lasate in jos cat mai putin cand e masina prafuita:D....e ok folia dar neatentia se plateste )
- radu-lancer
- EVO VII