Romanian Mitsubishi Enthusiasts - Înregistrare

Prin continuare, va dati acordul pentru folosirea datele dvs. de identificare, in conformitate cu prevederile legislative privind datele personale din Romania, cum ar fi legea 677/2001 si Regulamentul (EU) 2016/679 ("RGPD"). Acordul este necesar pentru interactiunea dintre dumneavoastra si mitsu.ro, respectiv oferirea serviciilor prin intermediul Site-ului (vizualizarea discutiilor de pe Forumul mitsu.ro/forum, participare la discutii, etc): - Date necesare: adresa e-mail, username, parola, adresa IP. Furnizarea acestor date este obligatorie intrucat fara ele nu este posibila inregistrarea unui cont, autentificarea in cont, postarea de mesaje, primirea de notificari si alte functionalitati care fac parte din serviciile oferite pe Site - Date optionale: data nasterii, sex, interese, website URL (site propriu). Furnizarea acestor date este pur voluntara. Accesul la toate serviciile oferite pe Site nu este conditionat sau impiedicat de absenta lor. Va recomandam sa nu furnizati aceste date. Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza prevederile din cuprinsul Termenilor si Conditiilor, prevederi acceptate in momentul inregistrarii contului de membru si care are rol de contract intre parti. De asemenea, prelucrarea datelor se bazeaza si pe interesul legitim al mitsu.ro de a putea oferi in siguranta serviciile prin intermediul Site-ului. Prelucrarea "datelor optionale" se bazeaza exclusiv pe consimtamantul dumneavoastra. Am luat la cunostinta Regulamentul mitsu.ro si il voi respecta. Prin continuare, imi dau acordul pentru folosirea datelor personale pe acest website. Daca nu sunteti siguri, va rugam sa amanati inregistrarea si sa ne contactati la adresa de email: radu@mitsu .ro .

Forumul nostru foloseşte phpBB (în continuare “ei”, “lor”, “software phpBB”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”), care este o soluţie pentru forum lansată sub incidenţa „Licenţei Generală Publică v.2” (abreviată „GPL”) şi poate fi descărcat de la www.phpbb.com. Software-ul phpBB facilitează doar discuţiile care au ca mijloc de comunicare internetul, phpBB Limited nu este responsabill în ceea ce site-ul acceptă sau nu din punct de vedere al conţinutului permis şi/sau a conduitei. Pentru mai multe informaţii despre phpBB, vizitaţi: https://www.phpbb.com/.

Sunteţi de acord să nu scrieţi niciun material abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ură, ameninţare, orientare-sexuală sau orice alt material care poate viola prevederile legale ale ţării dumneavoastră, ale ţării unde „Romanian Mitsubishi Enthusiasts” este găzduit sau ale legislaţiei internaţionale. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la blocarea imediată şi permanentă însoţită de notificarea Internet Service Provider-ului dumneavoastră dacă vom considera necesar. Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la respectarea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca „Romanian Mitsubishi Enthusiasts” să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment în care consideră necesar. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar „Romanian Mitsubishi Enthusiasts” sau phpBB nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.