Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Covorase
mitsu.ro > Automobile Mitsubishi > Mitsubishi ASX
cybersamuray
Unde pot gasi niste covorase de cauciuc pentru ASX ca la alea originale, covorasul din partea soferului este prea scurt si tot noroiul se aduna pe mocheta sad.gif((
sobolanu'
Incearca pe Bursa - the mircea
madipascu
vezi pe www.rimi.ro,eu am luat si tavita si sunt ok toate.
andrei
Tot la Mircea ajunge. tongue.gif
madipascu
daca zici tu!
cybersamuray
uite asa ceva ar trebui, dar care sa acopere si zona incercuita, unde se aduna destul de mult noroi.
Cele de la rimi.ro asa sunt ?
bel
Dar la rimi .ro , nu sunt ca cele din poza de sus ...
era bine sa fie asa...
Helmuth
Uite aici o firma interesanta (http://stores.ebay.de/car-tuning-expert?_trksid=p4340.l2563 ) care livreaza si covorase si vana portbagaj pentru ASX cu livrarea la domiciliu in romania si plata prin paypal. La adresa respectiva cautati dupa gummimatten ASX (covorasele) si kofferraumwanne ASX (vana portbagaj). Livrarea in romania cu DHL International pentru ambele produse impreuna este de 19€. Acesta este doar un exemplu, pe ebay-ul german sint o multime de firme care ofera cele 2 produse (Gummimatten si Kofferraumwanne ASX) la preturi extrem de diferite si cu livrare in tot EU-ul. Era insa singura firma care livra ambele produse laugh.gif , de regula sint specializate sau numai pe covorase sau numai pe vane.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.