Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cititi inainte de a deschide un topic!
mitsu.ro > Despre Mitsubishi in general > Masina mea si Jurnal de bord
keny
[font=Arial:63054db2c9]Dupa cum cred ca ati observat si voi, dragi tovarasi forumisti, in aceasta rubrica s-a acumulat o dezordine de nedescris.

Pentru a putea rasfoi mai bine articolele si pentru ca simpaticii nostri colegi noi veniti sa gaseasca mai usor informatiile de care au nevoie, am decis ca titlurile din rubrica "Masina mea si Jurnal de bord" sa fie formulate dupa modelul urmator:

An fabricatie, model, motorizare, cai putere, culoare.
Ex.: 2008 Mitsubishi Lancer 1.6 109CP Amethyst Black

Specific de asemenea sa se respecte ordinea elementelor asa cum este ea afisata mai sus. DUPA toate acestea puteti adauga ce doriti dvs.

Pentru ca numele celui care deschide thread-ul se afla in casuta "Autor", nu mai este nevoie sa specificati acest lucru in titlu.

Prin urmare, rog pe toti autorii de Jurnale de bord sa modifice titlurile dupa modelul prezentat.

Astept pareri, eventual sugestii la aceasta regula![/font:63054db2c9]
Vertex
daca ne-ai spune si cum se modifica tiltlul ar fi perfect
Sfinxul
QUOTE (Vertex)
daca ne-ai spune si cum se modifica tiltlul ar fi perfect

Mergi la primul post din topic si vezi ca ai acolo un buton <modifica>. De acolo ai posibilitatea sa modfici si titlul topicului.
teanu21
am deschis un topic din greseala cum il sterg
bby30
eu chiar nu gasesc nici un buton "modifica". am denumit gresit topicul si ma chinui de ceva timp sa modific denumirea...
chacha
S-a scos functia de modificare a titlului din anumite ratiuni. Se da un PM la un moderator cu linkul si noul titlu al topicului si se rezolva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.