Help - Search - Members - Calendar
Full Version: autocolante mitsu.ro
mitsu.ro > Despre Mitsubishi in general > Boutique mitsu.ro
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
body
Ma gandeam , preluand ideea de la alte forumuri auto ( ex chevroletclub.ro- nu e reclama) sa vedem daca poate cineva dintre noi sa gaseasca o firma ceva care sa realizeze niste autocolante cu www.mitsu.ro
Ce ziceti ?
Nu de alta da' nu vreau sa pun pe mitsu autocolant cu chevroletclub.ro.
Johnelu
Salut ideea si aprob pozitiv.
legacyb4
Sunt intru totul de acord
Andrei Suzuki
Si eu
Sfinxul
Subscriu si eu acestei idei.
LAV77
Foarte buna ideea...dar sa faceti si de dimensiuni mai mici...la mine nu prea mai e loc de autocolante
costynio
Firme producatoare de autocolante gasim, sa propuna cineva un logo si vedem in ce buget putem sa realizam autocolantele.
body
Pai sa auzim propuneri !
Pentru mine rezervate 2 si eu si tata avem lancer. tongue.gif
PS Ma gndeam ceva de genul www.mitsu.ro si emblema
Ce ziceti?
Daniel
Aruncati un ochi aici :wink: http://www.mitsu.ro/forums/viewtopic.php?t...sc&start=30
legacyb4
Daniel are dreptate. S-a mai discutat asta pe forum si s-a ajuns la un rezultat foarte bun zic eu.
Cred ca cel mai bun loc pt a le pune pe masina ar fi in locul colantului cu M CAR DISTRIBUTION, sus, pe luneta. Nu vreau sa-i supar pe cei de la M Car, dar numele si nr. lor de telefon mai apar si in alte parti pe masina. Deci ala cred ca poate fi dat jos. Si ca dimenisiuni cred deasemenea ca ar trebui sa fie putin mai mic decat ala.
Oricum ar fi, ma bag si eu sa-mi brand-uiesc mitza.
legacyb4
Eu mai am insa o dilema. Cum facem sa adunam banii pt productia colantelor, si cum va intra fiecare in posesia lor?
Dan Petcu
sa-i dam drumul! cine strange banii?
body
Si o lista cu doritori repede!
costynio
Eu vreau unul
costynio
logo-ul e ok, il are cineva vectorial?
keny
exista in format psd sau bmp, cine doreste sa-mi lase o adresa de mail ca sa-i trimit
costynio
costynio2000@yahoo.com
keny
le-am trimis
costynio
Multumesc! va anunt cand am pretul pentru diferite variante de productie.
legacyb4
dragos_fcb@yahoo.com
Sfinxul
te rog trimite fisierele si la sfinxul81071@yahoo.com
Merci!
body
Hai totusi cu o lista sa vedem cam cate ar fi .
Se ofera cineva ?
BobbyC
Count me in... biggrin.gif
Vreau pret.
body
Incep eu lista
1. body = 2
2. BobbyC = 1
Alti doritori.....
costynio
QUOTE (body)
Incep eu lista
1. body = 2
2. BobbyC = 1
3. costynio = 2
Alti doritori.....
keny
am trimis logo-urile si la celelalte 2 adrese de mail de mai sus
BobbyC
inca unul si ptr 2dor, garantez eu ptr el
costynio
cine se ocupa de productia sticker-lor?
costynio
Eu o sa fac logourile vectorial, k sa iasa treaba buna.
Raman cele de mai jos?
Cand vor fi gata (vectorial) le voi trimite la color tuning sa ne dea o oferta de pret pentru stiker-e.
Dimensiunile care sunt?
legacyb4
Ma treceti si pe mine pe lista.
Johnelu
Si pe mine
Andrei Suzuki
Si eu vreau
body
Noua lista
Incep eu lista
1. body = 2
2. BobbyC = 1
3. costynio = 2
4.2dor=1
5.legacyb4=1
6.johnelu =1
7.Andrei Suzuki = 1
Cine mai vrea?
Daca cei de pe lista vor mai multe sa se treaca cu nr care il vor.
Sfinxul
Noua lista

1.body = 2
2.BobbyC = 1
3.costynio = 2
4.2dor = 1
5.legacyb4 = 1
6.johnelu = 1
7.Andrei Suzuki = 1
8.Sfinxul = 1

Cine mai vrea ?
Daca cei de pe lista vor mai multe sa se treaca cu nr care il vor.
Dan Petcu
Salutare,

Si eu vreau o bucata.
LAV77
Avand in vedere ca eu sunt din Oradea o sa va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie modelul final in bmp, jpg...ce-o fi sa il dau baietilor de aici care mi-au facut vinilurile pe masina sa mi-l "produca"...Oricum mie imi trebuie cea mic...undeva pe portbagaj.
Mail: laviniu_buda@yahoo.com
costynio
Aceasta este forma finala a sticker-elor. Maine incerc sa scot primul sticker. COSTA 25 RON SETUL
costynio
QUOTE (LAV77)
Avand in vedere ca eu sunt din Oradea o sa va rog, daca se poate, sa-mi trimiteti si mie modelul final in bmp, jpg...ce-o fi sa il dau baietilor de aici care mi-au facut vinilurile pe masina sa mi-l "produca"...Oricum mie imi trebuie cea mic...undeva pe portbagaj.
Mail: laviniu_buda@yahoo.com

Salut Lav, ti-am trimis pe adresa de e-mail fisierul in corel draw. Logo-urile le poti mari/micsora dupa cum vrei fara sa ai vreo problema calitativa.
AndreiS
Si eu vreau... 2 bucati!!!
cum platim? Cand platim?

Foloseste functia edit data viitoare , nu are rost sa postezi inutil.
2dor
costynio se poate sa mi le trimiti si mie pe mail? Eu personal am unde sa le fac. Merci.
keny
Imi place cum a iesit rezultatul. Astept poze cu el aplicat pe masina. biggrin.gif
andrei
QUOTE (2dor)
Eu personal am unde sa le fac. Merci.

De ce nu va grupati mai multi sa le faceti? Cred ca ati iesi mai bine atat cu timpul cat si cu finantele. :wink:
costynio
QUOTE (AndreiS)
Si eu vreau... 2 bucati!!!
cum platim? Cand platim?

Va pun in legatura directa cu Robert - 0730 005 964 - Color Tuning. A primit de la mine logo-urile mitsu.ro, ii spuneti pentru care varianta optati si va-ntelegeti cu modul de efectuare al platii si cu timpul de asteptare. Adresa este: http://www.autoaccesorii.ro/contact.php
Setul costa 25RON.

Chiar daca le faceti in alta parte, bine ar fi sa pastram dimensiunile si culorile k sa semene intre ele.
AndreiS
Merci
Buna treaba cu stikerele...!
Felicitari pentru idee si realizare!
body
Unde trimitem banii?Eu is din Ploiesti.
costynio
Vb. cu Robert 0730 005 964 pentru detalii.
Din cate am inteles trimiti e-mail la vanzari@autoaccesorii.ro in care speficifici: stickerul, cantitatea, adresa pe care poti primi stickerul prin curierat si platesti la primire.
Suna-l pe Robert si cere-i detalii.
costynio
A incercat cineva sa dezlipeasca autocolantul de la M-Car? :evil: NU SE DEZLIPESTE!!! e de munca... Stikerul meu e gata, lipit pe luneta peste cel de la MCar (asta asa pentru ghidaj). Cand termin de curatat MCar o sa pun o poza cu Mitsul meu .
COObra
..............
legacyb4
Si eu am probleme mari cu sticker-ul de la M Car. Am reusit in cele din urma sa il dezlipesc, insa mi-a ramas lipiciul pe luneta si s-a intins la fiecare incercare de stergere. Cred ca ii mai trebuie vreo 5 sau 6 spalari interioare pana sa dispara de pe luneta.
Daniel
Cand mai vreti sa dati un sticker / autocolant jos incalziti-l bine cu feonul si nu o sa mai aveti probleme :wink:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.